Juventus - Manchester United live op Q2

dinsdag 6 november 2018
Foto: Q2 - © MEDIALAAN 2018

Woensdag 7 november spelen Juventus en Manchester United hun vierde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Champions League.

In de terugwedstrijd zakken de Mancunians af naar het Allianz Stadium om het op te nemen tegen de Italiaanse topclub en groepsleider Juventus. Alle ogen zijn gericht op Cristiano Ronaldo die dit seizoen nog niet gescoord heeft in de Champions League. Dit staat in schril contrast met vorig jaar, toen Ronaldo topscorer was met 15 doelpunten en in elke match van de groepsfase scoorde.

Manchester United kon het voorlopig in de eerste groepsfase enkel waarmaken tegen het Zwitserse Young Boys Bern. Op de derde speeldag ging Manchester United onderuit voor eigen publiek met 0-1 tegen Juventus. Opvallende afwezige in de wedstrijd van Manchester tegen Bournemouth vorig weekend was Romelu Lukaku, die al negen wedstrijden op rij niet kon scoren. Het is afwachten of Lukaku nu wel de selectie haalt. Juventus is al zeker van zijn plaats als groepswinnaar als de wedstrijd eindigt met een gelijkspel. Trapt Ronaldo zijn nieuwe Italiaanse thuis naar de knock-out fase of kan Lukaku, als hij de selectie haalt, vriend en vijand verrassen met een persoonlijke comeback?

Het wedstrijdcommentaar is van Jan Dewijngaert. Maarten Breckx zit in de studio met Jan Boskamp en Gilles de Bilde.

'Champions League: Juventus - Manchester United', woensdag 7 november om 20.35 uur bij Q2, Q2.be en via de Q-app.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers