'Just The Two Of Us' : Alle duo's met een ander genre

vrijdag 17 november 2006

Van de 8 zangkoppels die aan de startlijn verschenen van "Just The Two Of Us" is ondertussen voor Guy Van Sande & Kyoko, Nicolas Liébart & Claudia Caluwé en voor Jo De Poorter & Chadia Cambie het doek gevallen.

I


n de 5de liveshow van "Just The Two Of Us" –uitzending zaterdag 18 november 2006- mag de kijker zich verwachten aan een sprankelende mix van muziekstijlen en songs. Alle zangduo's die nog in de running zijn, pakken immers allemaal een genre aan dat ze nog niet eerder in de wedstrijd zongen.

  • Tess Goossens en Reborn brengen de akoestische ballad "More than words" van Extreme.
  • Rani De Coninck en Gunther Neefs zingen het countrynummer "Jambalaya" van The Carpenters.
  • Sandrine André en Sergio hebben musical op hun affiche staan en brengen "Elephant Love Medley" in navolging van Nicole Kidman en Ewan McGregor.
  • Rob Vanoudenhoven en Isabelle A zingen de Latin-hit "Demasiado Corazon" van Willy Deville.
  • Kathy Pauwels en Jan Schepens zingen de klassieker "Hit The Road Jack" in een swing-arrangement van Buster Poindexter.

Tijdens de 5de liveshow vormen Isabelle A en Reborn ook een gelegenheidsduo en zij strelen de trommelvliezen met "I wanna be the only one" van Eternal feat. Bebe Winans.

De prestaties worden naar goede gewoonte gewikt en gewogen in de Vlaamse huiskamers en in de studio beoordeeld door Zaki, Sofie, dirk Blanchart en Hilde Norga. Samen bepalen ze welke duo's volgende week terugkeren.

'Just The Two Of Us', zaterdag 18 november om 21.25 uur op VTM.

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers