Jonge miljonairs in eerste 'Telefacts Zomer'

woensdag 13 juni 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2016

Ze zijn jong en behoren al tot de één procent rijkste mensen ter wereld. En deze jonge miljonairs doen niets liever dan pronken met hun dure levensstijl. Want als je niet laat zien dat je geld hebt, dan tel je niet mee.

Jonge miljonairs is de eerste reportage die Julie Colpaert voorstelt in 'Telefacts Zomer'. Heel de zomer door brengt ze op dinsdag en donderdag een selectie van de beste buitenlandse reportages van het voorbije jaar. De reportagereeks, die vorig jaar kon rekenen op gemiddeld 344.000 kijkers - goed voor 23,2% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld) - belooft dit jaar opnieuw een boeiende mix van intrigerende verhalen, innemende portretten, emotionele getuigenissen en ontspannende verhalen te brengen.

De jonge miljonairs van de eerste reportage zijn al binnen als sommige van hun leeftijdsgenoten pas zijn afgestudeerd. En hun leven ziet er net iets anders uit. De 25-jarige Emir Bahadir ontbijt iedere ochtend met kaviaar, want dat doet toch iedereen? 'Mijn ontbijt is niet te overdreven. Sommige mensen drinken champagne bij het ontbijt. De meeste mensen eten kaviaar bij het ontbijt. Ze weten dat dat gezonder is dan het 's avonds te eten of te drinken', zegt Emir met een pokerface.

Of de 28-jarige Cathy Lugner. Ze droomde altijd al van een luxeleventje en trouwde met de 57 jaar oudere miljonair Richard Lugner. Amper twee jaar later was hun sprookje al voorbij. Nu doet ze er alles aan om haar dure levensstijl te behouden.

Cathy is duidelijk: 'Ik wil nooit meer met een goedkope auto rijden. Ik zou kunnen teruggaan naar mijn oude leven en mijn oude baan, maar waarom zou ik dat doen? Dat zou idioot zijn.'

Ze zijn jong, knap en doen niets liever dan met hun geld smijten: Jonge miljonairs, in 'Telefacts Zomer', donderdag 14 juni om 21.55 uur bij VTM.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Alejandra Theus, Ini Massez en Tine Embrechts in 'Zie Mij Graag' (foto: Eén - © VRT 2018)

Na haar tegenslag met Willem en de mysterieuze vrouwenstem aan de telefoon toen ze Jean-Philippe opbelde, besluit Anna dat ze voorgoed klaar is met mannen. Wanneer ze avances krijgt van een vrouw, vraagt ze zich af of ze misschien altijd al lesbisch was. Terwijl Anna met de hulp van Sas en Nicole aan haar experimentele fase begint, worstelen Ben en Sien met de ongewenste zwangerschap. Gunther en Nicole kunnen het alvast niet laten om zich ermee te moeien.

'Zie Mij Graag', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers