International Champions Cup deze zomer op Eleven Sports

maandag 8 juli 2019

Eleven Sports BE/LU heeft de exclusieve uitzendrechten voor de prestigieuze International Champions Cup (ICC) verworven. Dat is een vriendschappelijk voetbaltoernooi met de grootste Europese ploegen dat wordt afgewerkt tussen 16 juli en 11 augustus, in 16 verschillende steden en op drie verschillende continenten.

Voor de Europese topclubs is de ICC dé ideale voorbereiding op het nieuwe seizoen en een uitstekende gelegenheid om de nieuwe spelers in te passen.


De International Champions Cup werd voor het eerst in 2013 georganiseerd. Met Real Madrid, Manchester United, PSG en Barcelona staan er intussen al vier absolute topploegen op de erelijst.

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports Belgium: 'Ook deze zomer zijn de echte voetbalfans bij Eleven Sports aan het juiste adres. Met de International Champions Cup kunnen de voetballiefhebbers op Eleven Sports zelf oordelen of Eden Hazard zich vlot aan zijn nieuwe Real-omgeving heeft aangepast, of Tottenham, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld de nederlaag in de Champions League Finale reeds hebben verteerd en of Inter, met misschien Romelu Lukaku, dit seizoen eindelijk de hegemonie van Juventus zal kunnen breken. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we ons reeds ruime voetbalaanbod hebben kunnen uitbreiden met IC.'

Het overgrote deel van deze vriendschappelijke wedstrijden van het ICC-toernooi wordt in de Verenigde Staten afgewerkt, maar er worden ook wedstrijden in China, Zweden, Singapore en het Verenigd Koninkrijk gespeeld.

Fiorentina mag op 16 juli in het Amerikaanse Illinois de spits afbijten tegen de Mexicaanse topclub Guadalajara. Atlético Madrid en Juventus sluiten het toernooi op 11 augustus af in Stockholm. Elk team komt drie keer in actie, in totaal staan er 18 wedstrijden op het programma.

Ze zijn allemaal live en exclusief te bekijken op Eleven Sports.

Uitzendschema:

16 juli – Fiorentina (ITA) vs. Guadalajara (MEX)
18 juli – Arsenal (ENG) vs. Bayern München (DUI)
20 juli – Man United (ENG) vs. Inter (ITA)
21 juli – Benfica (POR) vs. Guadalajara (MEX)
21 juli – Arsenal (ENG) vs. Fiorentina (ITA)
21 juli – Bayern München (DUI) vs. Real Madrid (SPA)
21 juli – Juventus (ITA) vs. Tottenham (ENG)
24 juli – Real Madrid (SPA) vs. Arsenal (ENG)
24 juli – Bayern München (DUI) vs. Milan (ITA)
24 juli – Guadalajara (MEX) vs. Atlético (SPA)
24 juli – Juventus (ITA) vs. Inter (ITA)
25 juli – Fiorentina (ITA) vs. Benfica (POR)
25 juli – Tottenham (ENG) vs. Man United (ENG)
27 juli – Real Madrid (SPA) vs. Atlético (SPA)
29 juli – Milan (ITA) vs. Benfica (POR)
3 augustus – Man United (ENG) vs. Milan (ITA)
4 augustus – Tottenham (ENG) vs. Inter (ITA)
11 augustus – Atlético (SPA) vs. Juventus (ITA)

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers