'Home and Away': week 7 (2019) - PREVIEW

zaterdag 9 februari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 11 februari 2019 - aflevering 6923
Na het succes van zijn borgtochthoorzitting is Robbo niet langer te gast in Tori's huis. Hij kreeg wel een andere voorwaarde toegewezen. Dean is nerveus dat ze misschien de zak vol geld ontdekken voor Brett. Ty viert zijn 16e verjaardag in Summer Bay.

Dinsdag 12 februari 2019 - aflevering 6924
Jasmijn vermoedt dat Colby nog steeds gevoelens voor haar heeft. Hij is nog steeds teleurgesteld dat de zoektocht naar zijn zus Belle niets oplevert. Intussen voelt Ty zich afgewezen door John en Marilyn. Ryder is in de wolken dat hij opnieuw samen is met Coco.

Woensdag 13 februari 2019 - aflevering 6925
Colby chat online in de hoop zijn zus te vinden. Intussen vertelt Tori aan Mason dat ze een nieuw doel in haar leven wil, maar hij is afgeleid door Jasmijn. Ben, Alf en Roo bespreken het nieuws dat Coco en Ryder weer daten.

Donderdag 14 februari 2019 - aflevering 6926
Colby vertelt Robbo dat zijn zus terecht is. Robbo verwittigt hem dat dit een valstrik is van Ebony. Er hangt opnieuw romantiek in de lucht tussen Christina en Hunter. John, Marilyn en Raffy zijn opgelucht dat Ty de juiste beslissing maakt omtrent zijn moeder.

Vrijdag 15 februari 2019 - aflevering 6927
Robbo schiet Colby te hulp, maar is hij nog op tijd? Ebony brengt een gevoelig onderwerp aan het licht. Justin vertelt een schokkende bekentenis aan Willow. Leah is getuige van Christina en Hunters flirterig gedrag.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In Gentbrugge zijn de werken volop aan de gang. Binnenkort kunnen Nisse en Mathilde verhuizen. En dan stuit Bart op een lastminuteprobleem. Het vijfde koppel, Vicky en Tom, woont al in Mechelen met de kleine Nobel en wil met het oog op verdere gezinsuitbreiding graag een groter huis, eveneens in Mechelen. Ook het laatste koppel stelt zich voor: Klaas en Heleen. Na talloze omzwervingen hebben ze zich eindelijk gesetteld in Antwerpen. Ze willen graag de volgende stap in hun leven zetten en een huis kopen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers