'Home and Away': week 43 - PREVIEW

zaterdag 20 oktober 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand Ún mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

 

 

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 22 oktober 2018 - aflevering 6843
Willow verneemt de waarheid over het ongeval van Dean en Colby. Mason werkt terug in het ziekenhuis en dat brengt pijnlijke herinneringen naar boven. Ben beschermt de breekbare Maggie tegen zijn hoorzitting in de rechtbank.

Dinsdag 23 oktober 2018 - aflevering 6844
Hunter en Olivia proberen hun problemen aan de kant te zetten, maar wat zal Jennifer hiervan vinden? Ben en Maggie hebben het over het belang van eerlijkheid. Raffy moedigt Ryder aan om Coco mee uit te vragen.

Woensdag 24 oktober 2018 - aflevering 6845
Hunter heeft twijfels over Jennifer. Ash is erg op zichzelf en probeert zo zijn leven weer op het rechte pad te krijgen. In de garage vermijdt Ash ook alle contact met Justin en dat komt hem duur te staan. Coco heeft stress voor haar date met Ryder. Wanneer Ryder meteen voor zijn gevoelens uitkomt, vlucht Coco naar het strand.

Donderdag 25 oktober 2018 - aflevering 6846
Ash zit nog steeds vast onder de auto. Zal Justin op tijd terug op het werk zijn om Ash te redden? Hunter worstelt met zijn geweten nadat hij een einde heeft gemaakt aan zijn relatie met Jennifer. Leah probeert Hunter te overtuigen om het weer goed te maken.

Vrijdag 26 oktober 2018 - aflevering 6847
Tori worstelt met haar gevoelens wanneer de toestand van Ash steeds achteruitgaat. Heeft Robbo zijn enige kans op vrijheid verpest? Kan Hunter Jennifer haar dag goedmaken?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers