'Home and Away': week 42 (2019) - PREVIEW

zaterdag 12 oktober 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 14 oktober - aflevering 7023
Mason is geslaagd voor zijn examens en de familie Morgan besluit een barbecue te geven om dat te vieren. Tori heeft minder zin om te vieren nu Robbo geen nieuwe ivf-behandeling wil starten. Ze neemt een besluit.

Dinsdag 15 oktober - aflevering 7024
Ziggy probeert voor Cupido te spelen, maar haar plannetje mislukt. Roo krijgt slecht nieuws van Maggie. Ryder helpt Raffy met haar opdracht voor school.

Woensdag 16 oktober - aflevering 7025
Dean probeert Chelsea te overtuigen Colby nog een kans te geven. Ryder geeft toe aan zijn gevoelens voor Raffy, maar is het ook wederzijds? Zorgt Maggie ervoor dat de plannen van Roo in het water vallen?

Donderdag 17 oktober - aflevering 7026
Zal Colby het verraad van Chelsea nogmaals door de vingers zien? Raffy en Ryder proberen hun relatie geheim te houden. Ben geeft John een koekje van eigen deeg.

Vrijdag 18 oktober - aflevering 7027
Bella vindt haar draai in Summer Bay en probeert Colby en Chelsea te verzoenen. Raffy en Ryder zoeken uit welke richting hun relatie op gaat. Chelsea besluit om Summer Bay te verlaten. Zal Colby haar tegenhouden?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers