'Home and Away': week 39 - PREVIEW

zaterdag 22 september 2018
Foto: Vitaya - MEDIALAAN 2018

Een uitstapje maken naar het zonnige andere eind van de wereld is altijd een goed idee. Hou je van zon, zee, strand n mooie mensen? Dan zit je elke dag van de week goed voor een portie 'Home and Away' op Vitaya.

 

 

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 24 september 2018 - aflevering 6823
Zal de waarheid over Robbo's verleden hem breken? Alf onthult een schokkend geheim. Het slechte nieuws van Maggie zorgt voor opschudding in haar familie en Jasmine wordt blootgesteld aan een onmogelijk dilemma.

Dinsdag 25 september 2018 - aflevering 6824
Roo en Alf zijn nog steeds in gevaar. Ash wordt vrijgelaten en is uit op wraak. Tori gaat op zoek naar Robbo. Zijn geheugen is terug en hij herrinert zich de naam van de vrouw op de foto. Kan Robbo zich nog meer herinneren?

Woensdag 26 september 2018 - aflevering 6825
Ash en de River Boys gaan op zoek naar Robbo. Hunter gaat verder met zijn leven, maar Olivia heeft het moeilijk. Het herstel van Alf verloopt niet zo vlot als gehoopt.

Donderdag 27 september 2018 - aflevering 6826
Ash en de River Boys zitten op een goed spoor in hun zoektocht naar Robbo. Tussen Hunter en Jennifer bloeit iets moois na hun kus. Dean confronteert Colby met hun gedeeld verleden.

Vrijdag 28 september 2018 - aflevering 6827
Ash is woedend wanneer hij ontdekt dat Tori en Justin iets met de verdwijning van Robbo te maken hebben. Hij duwt iedereen rond hem weg. Roo gaat Alf bezoeken in het ziekenhuis. Ze wil de waarheid weten over haar moeder. Het geheim van Colby is ontrafeld.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: En -  VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op En.

Dossiers