'Home and Away': week 38 - PREVIEW

zaterdag 15 september 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

Hunter voelt zich vernederd door Olivia. Mason praat met de River Boys en de nieuwe agent Colby maakt zijn opwachting. Maggie heeft het moeilijk, Raffy en Ryder willen Coco opvrolijken. Alf verzeilt in een zinkgat. Een nieuwe week van 'Home and Away'!

 
Deze week in 'Home and Away':

Maandag 17 september 2018 - aflevering 6818
Kan Hunter ervoor zorgen dat Olivia niet naar Parijs vertrekt? Willow zet veel op het spel voor Justin. Ben maakt zich zorgen over Maggie. Hunter is verontwaardigd wanneer Ziggy de waarheid vertelt over Olivia.

Dinsdag 18 september 2018 - aflevering 6819
Hunter maakt het uit met Oliva, ondanks alle moeite die hij deed om hun relatie weer te doen slagen. Mason bespreekt met de River Boys de resultaten. Maggie houdt zich sterk en dat inspireert Ben en Coco, maar is het allemaal gespeeld of echt?

Woensdag 19 september 2018 - aflevering 6820
Zal Tori's geheim Ash kunnen overtuigen? De nieuwe agent Colby maakt indruk in Bay. Maggie is zenuwachtig over de resultaten van haar biopsie.

Donderdag 20 september 2018 - aflevering 6821
Justins plan om Robbo onopgemerkt te laten vluchten, dreigt te mislukken. Zeker met Ash in de buurt. Colby blijkt niet de ideale agent te zijn. Maggie heeft het moeilijk om haar diagnose te aanvaarden.

Vrijdag 21 september 2018 - aflevering 6822
Alf ligt bewusteloos op de bodem van het zinkgat. Een vernederde Hunter maakt zijn standpunt duidelijk. Ryder en Raffy bedenken een plan om Coco op te vrolijken.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Undercover' (foto: Eén - © VRT 2018)

Undercoveragenten Bob Lemmens en Kim De Rooij installeren zich op de camping van topgangster Ferry Bouman, een van de grootste XTC-producenten ter wereld. Maar Ferry houdt de nieuwkomers in de gaten, zeker wanneer zijn rechterhand John een onaangename ontdekking doet. Gelukkig is Danielle, de vrouw van Ferry, minder op haar hoede.

Spannende fictiereeks over twee undercoveragenten die in het leven van XTC-producent Ferry Bouman infiltreren en proberen zijn vertrouwen te winnen.

'Undercover', om 21.00 uur op Eťn.

Dossiers