'Home and Away': week 2 (2019) - PREVIEW

zaterdag 5 januari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 7 januari 2019 - aflevering 6898
Robbo verdenkt Ebony van de verschrikkelijke dingen die met Colby gebeuren sinds zij verscheen. Ebony zit in een tweestrijd met haar moeder. Voert Ebony het plan van haar moeder uit? Ben wil de kosten van de bruiloft van Brody en Ziggy op zich nemen, maar hij maakt zich zorgen of hij dit wel kan betalen. Tori en Ash komen tot inzicht dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen. Met dit in gedachten nemen ze de volgende stap in hun relatie.

Dinsdag 8 januari 2019 - aflevering 6899
Willow en Dean hebben het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Willow besluit om met het laatste geld te gokken. Ash is onzeker over zijn toekomst waarop Tori beslist om eindelijk voor zichzelf te kiezen en anderen niet meer als prioriteit te zien. Daarnaast heeft Brody het moeilijk met het kiezen van zijn getuige. Leah wil een vlog maken over de bruidsjurk van Ziggy.

Woensdag 9 januari 2019 - aflevering 6900
Jasmine is op de hoogte van Willows gokverslaving en wil haar hulp aanbieden. Samen met Hunter ontsnappen ze naar Salt waar ze Dempsey bespioneren. Ondanks dat Maggie last heeft van de chemobijwerkingen, slaagt ze erin een manier te vinden om de bruiloft te plannen.

Donderdag 10 januari 2019 - aflevering 6901
Leah wil Willow spreken over het gokken en heeft advies voor haar. Hunter en Mason besluiten om een uitje naar de stad te boeken voor Brody, maar daar heeft hij geen zin in. Ondertussen zit Maggies laatste chemokuur erop en kan ze genieten van Ziggy's bruiloft.

Vrijdag 11 januari 2019 - aflevering 6902
Ziggy en Ben proberen een koppige Maggie te overtuigen om haar behandeling verder te zetten. Het geld voor de bruidsjurk is verdwenen. Al snel vermoeden de Astoni's wie hier meer over weet. Colby komt er eindelijk achter wie hem achternazit.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers