'Home and Away': week 13 (2019) - PREVIEW

zaterdag 23 maart 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 25 maart 2019 - aflevering 6953
Leah heeft het moeilijk wanneer ze afscheid moet nemen van Hunter. Intussen maakt Willow het weer goed met Jasmine. Ze verzwijgt echter de echte reden hierachter. Mason en Dempsey groeien dichter naar elkaar toe, maar dan gebeurt er iets onverwachts.

Dinsdag 26 maart 2019 - aflevering 6954
Mason en Dempsey krijgen goed nieuws. De vraag is of Dempsey hier wel zo blij mee is. Robbo heeft een bewogen, eerste werkdag als eigenaar van de gym. Zijn vrienden schieten hem te hulp. Tori's mogelijke donor blijkt dichterbij dan ze dacht.

Woensdag 27 maart 2019 - aflevering 6955
Ryder vertelt de waarheid aan Coco. Wat zal dit doen met hun relatie? Dean's rechtszaak komt eraan. Ondertussen geniet hij nog van zijn laatste dagen als vrije vogel. Durft Tori haar vraag te stellen aan Robbo?

Donderdag 28 maart 2019 - aflevering 6956
Tori vraagt Robbo als donor. Wat zal hij besluiten? Ondertussen spoort Irene Jasmine aan om te praten met Robbo over haar gevoelens. Ryder is hopeloos. John geeft Raffy, Coco en Ryder goede raad.

Vrijdag 29 maart 2019 - aflevering 6957
Is Robbo opnieuw klaar om vader te worden na zijn verleden? Zowel Coco als Ryder vinden het moeilijk om een koppel te zijn. Hoe lang zal hun relatie nog standhouden? Intussen wordt Willow gedagvaard voor Dean's rechtszaak.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers