'Home and Away': week 12 (2019) - PREVIEW

zaterdag 16 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 18 maart 2019 - aflevering 6948
Mason en Demspey willen allebei het beste voor de baby. Voor Dempsey betekent dit een relatie, maar Mason denkt nog steeds aan Beth. Tori is gefrustreerd omdat ze nog geen donor gevonden heeft. Ze licht haar familie in over manieren om de wachtlijst te omzeilen. Robbo heeft interesse om het fitnesscentrum over te nemen, maar John neemt hem niet serieus. Wanneer Jasmine Robbo moed inspreekt, kust hij haar.

Dinsdag 19 maart 2019 - aflevering 6949
Robbo stelt voor om Jasmine minder te zien, maar is dat echt wat hij wil? Colby geeft Robbo een peptalk. Coco voelt zich schuldig dat ze gezakt is op school. Ryder organiseert een filmavond voor haar, maar de vraag is of ze wel komt opdagen. Raffy zegt dat Coco Ryders hulp niet als vanzelfsprekend moet nemen. Op aanraden van Leah zoekt Tori een privédonor.

Woensdag 20 maart 2019 - aflevering 6950
Alf spoort Ryder aan om eerlijk te zijn tegen Coco over hoe hij zich voelde toen ze hem negeerde. Raffy voelt zich slecht wanneer haar beste vrienden haar excuses niet willen aanvaarden. Op aanraden van Ziggy geeft Brody Dean een tweede kans. Ziggy daagt Dean uit voor een drankspel.

Donderdag 21 maart 2019 - aflevering 6951
Ziggy voelt zich opgesloten in haar huwelijk met Brody. De waarheid slaat in als een bom bij Brody. Dean vraagt zich af hoe hij zijn imago kan verbeteren. Raffy wil dat Ryder de waarheid vertelt aan Coco. Zij wil op haar beurt niets te maken hebben met Raffy.

Vrijdag 22 maart 2019 - aflevering 6952
Ziggy probeert het goed te maken met Brody. Gaan ze een onoverkomelijk struikelblok tegemoet? Willow heeft moeite met het zoeken naar onderdak. Irene stelt haar voor om bij haar in te trekken nu Olivia weg is. Hunter is vastberaden niet meer terug te gaan naar de universiteit. Hij neemt een belangrijke beslissing over zijn toekomst.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Eén logo V3 Eén V3

Als beloning voor het klissen van enkele museumdieven, mag agent Ludovic Cruchot met zijn brigade uit Saint Tropez naar een internationaal politiecongres in New York. Ludovics dochter Nicole wil meegaan, maar dat vindt haar vader geen goed idee. Het eigenwijze meisje verschuilt zich echter als verstekeling aan boord van het schip. Eens aangekomen in Amerika, hebben de agenten de grootste moeite om zich aan te passen aan de taal en de lokale gebruiken. Ook Ludovic heeft het behoorlijk lastig. Hij zoekt een psychiater op, want hij denkt voortdurend dat hij zijn dochter ziet.

'Le Gendarme à New York', film uit 1965 met Louis de Funès, om 23.30 uur op Eén.

Dossiers