'Goed Verlof' op pad met Steffie en Chris

maandag 12 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Op dinsdag 13 augustus neemt Tine Steffie en Chris uit Gistel mee op pad. Zij hebben het moeilijk om een reis te vinden die zowel hen als hun kroost bevalt.

Voor Chris is vakantie vooral luxe, verwennerij en heerlijk niks doen. Hij verkiest dan ook een all-inhotel en dat mag wat kosten. Steffie kiest voor basic en geeft liefst zo weinig mogelijk geld uit. Maar kamperen, dat is niet voor Chris weggelegd. Om een oplossing te vinden trekt Tine met hen naar Zuid-Frankrijk. Plooit Chris wél voor een 5-sterrencamping?


'Goed Verlof', dinsdag 13 augustus om 21.40 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op En.

Dossiers