Gloria zet Lars op zijn plaats in 'Familie' - VIDEO

woensdag 17 april 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Woensdagavond raast er een wervelwind door het bureau van Lars (Kürt Rogiers) in 'Familie'. Het nieuwe personage Gloria Theunynck onderbreekt de vergadering van de CEO van Fashion om haar beklag te doen over zijn beleid.

Haar abrupte ontslag door besparingen is namelijk een slag in het gezicht. De komst van Gloria gaat dan ook niet onopgemerkt voorbij.

'Gloria is een flamboyante vrouw, met het hart op de tong', vertelt actrice Patsy Van der Meeren. 'Ze zegt tegen iedereen haar gedacht.' Dat krijgen de 'Familie'-kijkers meteen te zien wanneer zowel Lars als Peter op haar sterke karakter botsen.

'Famile', elke weekdag om 20.05 uur bij VTM.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Martin Heylen (foto: Eén - © VRT 2018)

In 'Zelfde deur, 20 jaar later' vond Martin Heylen antwoorden op de vraag: wat doet het leven met een mens, en wat doet een mens met het leven? Voor 'Kom op tegen Kanker' zoekt Martin patiënten en familieleden op die de voorbije dertig jaar hun verhaal deden in de uitzendingen van KOTK. Wat doet kanker met een mens, en wat doet een mens met de ziekte? Met jonge en oudere patiënten en nabestaanden praat hij over hun strijd en veerkracht, hervallen en weer opstaan, en over lachen, troost en schoonheid in de moeilijkste fase van hun leven.

'Mensen Verzetten Bergen: Zelfde Deur, Zoveel Jaar Later', om 21.15 uur op Eén.

Dossiers