'Familie': week 50 - PREVIEW

zaterdag 8 december 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 10 december 2018 - aflevering 6284
Benny probeert zijn geheim angstvallig verborgen te houden voor Robyn. Jonas werkt ondertussen aan een nieuw plan. Peter vraagt Hanne om eens met haar kleine broer te praten. Jelle zelf wordt almaar zenuwachtiger.

Dinsdag 11 december 2018 - aflevering 6285
Robyn is boos omdat Benny extra uren draait en nog maar weinig tijd heeft voor haar. Mieke probeert via Jonas meer info te krijgen. Marie-Rose vindt dat Peter Jelle wat moet ontzien. Jonas brengt Zjef in een lastig parket.

Woensdag 12 december 2018 - aflevering 6286
Lars komt meer te weten over wat er zich op de avond van de steekpartij heeft afgespeeld. Jonas blaast zijn deal met Zjef op. Jeremy gaat opnieuw langs bij Jelle. Marie-Rose doet een vreemde ontdekking.

Donderdag 13 december 2018 - aflevering 6287
EJeremy heeft Jelle opnieuw in zijn macht. Véronique gaat de confrontatie aan met Marie, maar die laat zich niet uit haar lood slaan. Zjef wil Niko nog niets laten zien van zijn promofilmpje.

Vrijdag 14 december 2018 - aflevering 6288
Benny besluit eindelijk open kaart te spelen met Robyn. Maar samen met Jonas dreigt hij opnieuw in de problemen te komen. Niko reageert onverwacht op het promofilmpje van Zjef. Cédric betrapt Marie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers