'Familie': week 43 - PREVIEW

zaterdag 20 oktober 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 22 oktober 2018 - aflevering 6249
Cédric wacht de hele dag nerveus op een bericht van Marie. Hij spreekt met Louise af en vertelt haar wat er is gebeurd. Jelle is zwaar ontgoocheld omdat hij niet bij Hanne kan logeren. Mieke vindt het erg dat Lars haar gepasseerd is bij het nemen van zijn beslissing. Robyn eist een uitleg van Jonas.

Dinsdag 23 oktober 2018 - aflevering 6250
Cédric roept de hulp in van Mathias. Evy vindt een nieuwe insteek voor haar boek, maar rekent op de medewerking van Peter. Robyn worstelt met de beslissing die ze heeft genomen. Benny legt Jonas ondertussen op de rooster. Nico maakt zich zorgen omdat Mieke zich vreemd gedraagt.

Woensdag 24 oktober 2018 - aflevering 6251
Jonas komt voor een probleem te staan in de Jan & Alleman. Niko voelt dat Mieke iets voor hem achterhoudt. Lynn betrapt Jelle. Quinten heeft een verrassing voor Hanne. Zij slaat de handen in elkaar met Emma.

Donderdag 25 oktober 2018 - aflevering 6252
Zjef roept de hulp van Benny in om de koelkast in de Foodbar te repareren. Benny, Robyn en Jenny zetten Jonas voor een dilemma. Evy vraagt ook de medewerking van Amélie voor haar boek. Anna en Albert proberen Alfons in de watten te leggen.

Vrijdag 26 oktober 2018 - aflevering 6253
Jonas is geschokt door het ultimatum van zijn moeder. Rudi geeft Mieke de raad om met Niko te praten. Marie wordt compleet genegeerd door Lars en gaat over tot actie. Zjef zit tot over zijn oren in het werk en begaat een cruciale fout.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers