'Familie': week 39 - PREVIEW

zaterdag 22 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het nieuwe seizoen van 'Familie' is intussen al eventjes onderweg. En de fans hebben zich nog geen moment verveeld. Hoe moet het nu verder met Véronique en Lars. Is Niko sterk genoeg om zijn verleden te verwerken? En bloeit er iets moois tussen Jenny en Jan? Lees de preview!

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 24 september 2018 - aflevering 6229
Peter vreest dat Véronique er helemaal door zit. Amélie probeert Lars op te peppen. Hanne heeft een besluit genomen. Peter maakt kennis met één van de modellen bij Fashion. Een onverwacht voorstel zorgt voor strubbelingen tussen Zjef en Rudi.

Dinsdag 25 september 2018 - aflevering 6230
Mathias stelt Peter voor een moeilijk keuze. Véronique heeft een plan om tot Vicky door te dringen. Jan nodigt Jenny uit om te komen eten. Trudy hoort Peter uit over zijn date. Stefanie wil er zo veel mogelijk zijn voor Alfons.

Woensdag 26 september 2018 - aflevering 6231
Jonas wil weten wat de intenties van Jan zijn. En ook Benny haalt de pieren uit Jans neus. Trudy is niet opgezet met de date van Peter. Quinten geeft aan Zjef toe dat hij jaloers is. Rudi en Zjef komen tot een akkoord. Maar hun lot ligt in de handen van Mieke en Niko. Alfons komt niet opdagen voor een geplande lunch met Stefanie.

Donderdag 27 september 2018 - aflevering 6232
Véronique krijgt slecht nieuws te horen. Benny praat met een oversture Jonas, maar lijkt hem niet tot rede te kunnen brengen. Emma wil een feestje organiseren om iedereen te bedanken voor de steun. Zjef krijgt eindelijk verlossend nieuws. Robyn komt bij Fashion oog in oog te staan met een indringer.

Vrijdag 28 september 2018 - aflevering 6233
Jonas zoekt troost bij Amélie. Ward komt langs op Fashion om Hanne het prototype van haar schoen te tonen. Quinten kijkt jaloers toe. Mathias reageert razend op een binnengekomen mail van Lars. Hij zint op wraak. Alfons lucht zijn hart. Evy krijgt een onaangekondigde bezoeker over de vloer.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers