'Familie': week 38 - PREVIEW

zaterdag 15 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot d ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 17 september 2018 - aflevering 6224
Mieke en Jan zijn erg geschrokken door Niko's gedrag. Jan wil weten wat er aan de hand is. Hanne legt Ward haar schoenenontwerp voor. Véronique krijgt de resultaten van haar leugendetectortest. Brigitte kan niet begrijpen dat Lars koppig blijft geloven in de onschuld van Véronique. Benny maakt zich zorgen over Alfons.

Dinsdag 18 september 2018 - aflevering 6225
Mieke heeft geen vat op Niko en moet met lede ogen aanzien hoe moeilijk hij het heeft. Rudi geeft goede raad. Marie heeft iets goed te maken bij Cédric maar hij houdt haar op een afstand. Quinten neemt afstand van Hanne. Alfons is onvindbaar.

Woensdag 19 september 2018 - aflevering 6226
Niko beseft dat het hoog tijd is om stappen te ondernemen. Patrick schakelt Anna en Albert in om met Alfons te praten. Brigitte zoekt Véronique op. Haar bezoek blijft niet zonder gevolgen. Jenny stelt Jan voor om voor hem te koken.

Donderdag 20 september 2018 - aflevering 6227
Lars confronteert Marie. Hij besluit Véronique een brief te schrijven. Brigitte zoekt opnieuw toenadering tot haar zoon. Hanne is in de wolken na haar afspraakje. Emma reageert echter sceptisch. Robyn mist Jonas. Jan lucht zijn hart bij Jenny.

Vrijdag 21 september 2018 - aflevering 6228
Niko ligt in de knoop met zijn gevoelens. Benny probeert een brug te slaan tussen Robyn en Jonas. Jenny hoopt vurig op een hereniging tussen haar kinderen. Ze volgt het advies van Jan. Mathias heeft nagedacht over het voorstel van Lars.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Columbus' - Jeroen Meus (foto: Eén - © VRT 2019)

In 'De Columbus' trekt Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt Jeroen Meus mee.

'De Columbus', om 20.40 uur op En.

Dossiers