'Familie': week 26 (2019) - SEIZOENSFINALE!

zaterdag 22 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Vrijdag is het zover. Dan is het tijd voor de langverwachte seizoensfinale van 'Familie'! Zal Iris de waarheid achterhalen? Wordt de benefiet van Benny een succes en hoe loopt het af tussen Emma, Guido en Lucas?

 


 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:
 
OPGELET: 'Familie' is er tot de seizoensfinale op 28 juni om 20.35 uur.

Maandag 24 juni 2019 - aflevering 6424
Inez mag van haar moeder niet mee op reis met Jelle. Benny ronselt collega's om deel te nemen aan de crowdfunding voor Rikske. Ook Brigitte draagt in naam van Fashion haar steentje bij. Rudi maakt een gelaten indruk op het werk.

Dinsdag 25 juni 2019 - aflevering 6425
Iris zet haar onderzoek verder. Véronique wordt ondertussen verscheurd door een dilemma. Lars doet er alles aan om haar te helpen en last wat quality time in. Gloria brengt Peter op een nieuw idee. Ook Benny komt met een nieuw plan op de proppen. Jelle doet een ontdekking.

Woensdag 26 juni 2019 - aflevering 6426
Benny heeft Robyn iets op te biechten, maar Alfons komt met een onverwachte oplossing uit de hoek. Hanne en Quinten geven Stefanie liefdesadvies. Brigitte probeert Mieke voor haar kar te spannen bij Fashion. Iris lijkt geen hulp meer te vinden bij Véronique.

Donderdag 27 juni 2019 - aflevering 6427
Gloria heeft het gevoel dat Peter zich schaamt voor haar. Stefanie kijkt stiekem toch uit naar haar date met Elias. Rudi heeft het moeilijk, maar Zjef vindt dat hij zich moet herpakken. Jan maakt zich zorgen. Iris neemt een groot risico...

Vrijdag 28 juni 2019 - aflevering 6428 (extra lange seizoensfinale!)
Iris heeft zichzelf in nesten gewerkt. Ze doet een beroep op Véronique. Mathias maakt duidelijk aan welke kant hij staat. Benny is gestresseerd voor zijn benefiet. Ook Patrick houdt zijn hart vast wanneer hij het plan van Benny hoort. De situatie tussen Guido, Emma en Lucas bereikt een hoogtepunt. Stefanie wordt benaderd door een journalist, die haar totaal van streek brengt. Het bezoekje blijft niet zonder gevolgen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.35 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Het team van Safety First gaat een dag op cursus bij Dirks ultieme goeroe: de Nederlander Hendrik Manderfelt, schrijver van het boek Safety First. Dirk is bloednerveus. Hij verplicht iedereen in uniform te komen, maar dat ligt gevoelig bij Ingrid. Luc probeert haar op allerlei manieren op te beuren. Geen gemakkelijke opdracht, temeer omdat de knappe Vanessa ook aanwezig is. Vanessa is een ex van Smos die hem tot zijn grote frustratie niet meer herkent.

'Safety First', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers