'Familie': week 25 (2019) - PREVIEW

zaterdag 15 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Rudi vindt dat Zjef moet zwijgen en Jelle is razend. Benny krijgt slecht nieuws, Mathias ontdekt iets. Guido wil actie ondernemen, Emma blijft zich schuldig voelen. De eerste recensies van Dress & Play lopen binnen. De politie zit de pyromaan op de hielen.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

OPGELET: 'Familie' is er tot de seizoensfinale op 28 juni om 20.35 uur.

Maandag 17 juni 2019 - aflevering 6419
Rudi vindt dat Zjef maar beter kan zwijgen over wat hij weet over Emma en Lucas. Hij heeft het daar echter erg moeilijk mee. Véronique en Iris krijgen nieuws. Jelle reageert razend op de beslissing die in zijn plaats is genomen. Peter probeert te bemiddelen. Stefanie neemt Elias in vertrouwen.

Dinsdag 18 juni 2019 - aflevering 6420
Emma blijft met schuldgevoelens worstelen. Rudi praat in op Zjef. Benny krijgt slecht nieuws, maar besluit dat voor iedereen te verzwijgen. Gloria uit haar kritiek over de opvoeding van Jelle. Jelle uit op zijn beurt verwijten aan het adres van Peter. Mathias doet een ontdekking.

Woensdag 19 juni 2019 - aflevering 6421
Guido wil overgaan tot actie, maar Jan vindt dat geen goed idee. Patrick brengt Benny op een idee, in de hoop alsnog een succes te maken van zijn benefiet. Mathias heeft Niko belangrijk nieuws te vertellen. Cédric wil zijn mama verrassen door naar de modeshow te komen.

Donderdag 20 juni 2019 - aflevering 6422
Jenny en Robyn blijven enthousiast promo voeren voor de benefiet van Benny. Hanne en Jan nemen het op voor Jelle. Stefanie doet nieuwe ontdekkingen over de identiteit van de pyromaan. De eerste recensies over Dress & Play zijn binnen. Véronique twijfelt over wat ze haar zoon moet vertellen over Marie. Lars vindt dat Cédric recht heeft op de waarheid.

Vrijdag 21 juni 2019 - aflevering 6423
Véronique waarschuwt Mathias. De politie voert een arrestatie uit in hun onderzoek naar de pyromaan. Benny stelt voor om via crowdfunding meer geld binnen te halen voor de benefiet. Rudi wil dat Lars de Dress & Play-lijn meer promoot. Guido gaat over tot actie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.35 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Het mooie leventje van de succesvolle reclamevrouw Sarah krijgt een onverwachte deuk wanneer Alex, de man van haar leven, haar na tien jaar opbiecht geen kinderen te willen. Sarah wijst hem de deur en overtuigt een oude vriend - de eeuwige vrijgezel Bart - om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. Ze spreken af om elkaar daarna nooit meer te zien.

'Plan Bart', om 22.35 uur op VTM.

Dossiers