'Familie': week 24 (2019) - PREVIEW

zaterdag 8 juni 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Mathias krijgt een paniekerige telefoon. Lucas voert de druk op en Hanne wordt door Brigitte op de vingers getikt. Gloria krijgt een opdoffer en Benny loopt te hard van stapel. Mathias laat Niko in de steek, Voor Emma en Guido breekt een belangrijke dag aan. Véronique krijgt nieuws van de privédetective. Jelle is in alle staten.

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

OPGELET: 'Familie' is er vanaf nu tot de seizoensfinale op 28 juni om 20.35 uur, behalve op voetbaldagen.
 

Maandag 10 juni 2019 - aflevering 6414
Mathias krijgt een paniekerig telefoontje. Benny komt via Alfons op een idee en probeert Patrick enthousiast te maken. Guido past zijn kostuum voor het huwelijk. Véronique verzuipt in het werk voor de modeshow. Stefanie vraagt Laurens uit.

Dinsdag 11 juni 2019 - aflevering 6415 (om 19.50 uur!)
Lucas blijft verder druk uitoefenen. Mathias steunt Cédric bij het studeren. Hanne heeft een fout gemaakt en wordt op de vingers getikt door Brigitte. Ook Alfons doet een stommiteit. Stefanie en Laurens gaan samen lunchen. Benny krijgt een ingeving voor zijn benefiet.

Woensdag 12 juni 2019 - aflevering 6416
Mathias komt niet opdagen voor de afspraak met Niko bij de FOD Belastingen. Niko moet dus zelf alles op alles zetten om onder de boete uit te komen. Lucas belt Guido om een uitstapje te regelen met Mila en Milou. Benny loopt iets te hard van stapel met de organisatie van zijn benefiet. Gloria krijgt een opdoffer.

Donderdag 13 juni 2019 - aflevering 6417
Emma en Guido vieren hun vrijgezellenfeest. De privédetective van Véronique denkt een belangrijk spoor gevonden te hebben. Véronique heeft het moeilijk om de waarheid voor haar zoon te verzwijgen. Hanne wil Mila en Milou inschakelen als modellen voor de modeshow van Dress & Play.

Vrijdag 14 juni 2019 - aflevering 6418
Voor Guido en Emma breekt een belangrijke dag aan. Brigitte toont zich van haar meest kwetsbare kant naar Lars toe. Véronique twijfelt of ze haar zoon moet inlichten over Marie. Cédric zelf neemt zijn moeder in vertrouwen over een droom die hij heeft gehad. Jenny waarschuwt haar dochter. Jelle is in alle staten door wat hij te horen krijgt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.35 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' (Eén)

De 19-jarige Lewis mag het voor de tweede keer proberen. Zal het met de 20 jaar oude barista Lauren beter lopen dan tijdens zijn vorige date? Alasdair is 55, heeft het hele land al doorkruist, maar is nog steeds op zoek naar de juiste man. Kan de 54 jaar oude dj Lee die rol vervullen? De 42-jarige Stu heeft zijn hond Brett meegebracht. Hij is al 13 jaar blind en op zoek naar een vrouw om zich mee te settelen. Hij gaat op date met Jen uit Bristol, 37 en verpleegster. Zal de vonk tussen de twee overspringen?

'First Dates', om 21.35 uur op Eén.

Dossiers