'Familie': week 20 (2019) - PREVIEW

zaterdag 11 mei 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

De spanning is dezer dagen te snijden bij 'Familie'. En dat is logisch, want de seizoensfinale in juni komt steeds dichterbij. Hoe het verhaal verder evolueert tot aan het grote moment, lees je wekelijks hier bij TVvisie.

 


 

 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 13 mei 2019 - aflevering 6394
Mathias maakt Cédric duidelijk dat ze mekaar nodig hebben. Lars speelt Jenny, Quinten en Hanne tegen mekaar uit. Alfons weigert zijn medicatie verder te nemen. Benny en Patrick zitten met de handen in het haar. Véronique probeert haar broer te helpen, maar dat wordt haar niet in dank afgenomen.

Dinsdag 14 mei 2019 - aflevering 6395
Gloria probeert Peter een duwtje in de rug te geven om zijn professionele leven over een andere boeg te gooien. Brigitte doet hem een voorstel. Jelle liegt tegen Wout over zijn nieuw lief. Mathias probeert Cédric op andere gedachten te brengen. Lars vertrouwt Hanne een belangrijke taak toe.

Woensdag 15 mei 2019 - aflevering 6396
Peter krijgt de hele familie over zich heen. Alfons wil niemand meer tot last zijn en overweegt om terug in zijn eigen huis te gaan wonen. Stefanie praat met hem. Emma blijft zich zorgen maken over de kinderen, hoezeer Guido en Hanne haar gedachten ook proberen te verzetten.

Donderdag 16 mei 2019 - aflevering 6397
Mathias stapt naar Lars en confronteert hem met zijn vermoedens. Brigitte doet Peter een finaal voorstel, terwijl Gloria hem aanspoort om meer uit het leven te halen. Jelle hoopt op meer na een gezellige avond met Inez. Patrick zoekt een geschikt verjaardagscadeau voor Jenny. Emma doet een schokkende ontdekking.

Vrijdag 17 mei 2019 - aflevering 6398
Emma komt in conflict met Guido. Hanne en Quinten proberen haar te overtuigen om voortaan open kaart te spelen. Jelle zit in zak en as. Cédric is totaal over zijn toeren. Peter overlegt het voorstel van Brigitte met Véronique. Stefanie wordt opgeschrikt.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers