Erik Van Looy in 'Aan Het Juiste Adres' op Eclips TV

zondag 28 april 2019
Foto: © Eclips TV 2019

Ook volgende week presenteert Michel Follet op Eclips TV de talkshow 'Aan Het Juiste Adres' op Eclips TV. Wij geven je graag al een vooruitblik op de gasten die aanwezig zullen zijn.

Hoofdgast van de week is Erik Van Looy, filmregisseur en presentator. Emly Starr is zangeres en zakenvrouw, ooit onze hoop op winst tijdens het Songfestival van 1981.

Fietsduo Nicole en Ingrid, twee dames die al 3 wereldreizen per fiets maakten. En Bob Minnekeer, whisky-kenner, doedelzakspeler én Schotland-bewonderaar.

Natuurlijk ook met de dagelijkse portie Janine Bischops: de ingrediënten van 'Aan Het Juiste Adres' van 29 april tot 3 mei.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lili en Marleen' , seizoen 1 , aflevering 1 'Reviens' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

Op initiatief van Marleen organiseren Jef, Stavros en Ida een namiddag voor zuster Rosa en de vijftien weeskindjes die zij onder haar hoede heeft. Het wordt een Poesjenellen-voorstelling, gevolgd door een pannenkoekenfestijn. De kinderen zijn in de wolken over de poppenkast en genieten met volle teugen van de pannenkoeken. Ze gaan zo op in wat ze gezien hebben dat ze als vechtende ridders in de woonkamer van Rik belanden.

'Lili en Marleen', om 20.00 uur op VTM.

Dossiers