Einde experiment is nabij voor koppels van 'Blind Getrouwd'

zondag 17 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Het einde van het experiment komt dichterbij. Volgende week moeten de 'Blind Getrouwd'-koppels beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. Sommigen twijfelen nog, anderen zien een toekomst samen meer en meer zitten en maken dat ook duidelijk aan hun partner.

Line verrast Victor met een ontbijt omdat ze één maand getrouwd zijn. Maar toch heeft Victor schrik voor het beslissingsmoment. Om zichzelf niet te veel druk op te leggen en ten volle te genieten van hun tijd samen, gaan ze feesten. En als ze feesten zeggen, bedoelen ze ook écht feesten.

Tim ontdekt nog een passie van Elke: goede muziek. 'Muziek, koekjes, seks. In die volgorde', lacht ze. Het stel kreeg van experte Margo overigens het advies om wat meer fysiek contact te zoeken, om op die manier eventuele vlinders - het enige wat nog ontbreekt in hun verder perfecte relatie - te stimuleren. Doen ze iets met Margo’s tips of verdwijnen die samen met de koekjesverpakkingen in de vuilbak?

Annelies en Joris lijken de moeilijke voorbije weken achter zich te hebben gelaten en gaan samen planten kopen om hun appartement op te fleuren. Groen in huis, het is een hobby van Annelies. Net zoals shoppen, dus ze gaat met Joris nieuwe kleren voor hem kopen. Daarna ruilt hij zijn nieuwe outfit in voor een sportievere, want hij gaat mee met Annelies naar één van haar groepslessen.

Het is al drie jaar geleden dat Joke nog eens drie nachten op rij doorsliep. Zou dat iets met Stijn te maken hebben? En Lenny en Jolien bekijken samen hun trouwfoto’s. Beelden die ervoor zorgen dat bepaalde gevoelens worden uitgesproken…

Wekelijks online magazine 'Meer Blind Getrouwd'
Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine 'Meer Blind Getrouwd' voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt 'Meer Blind Getrouwd' exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

'Blind Getrouwd', maandag 18 maart om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Studio Tarara' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Met Ricky in rehab kan Christine niet anders dan Jean Van Hoof terug halen voor de belangrijke benefiet 'De 24u van Tarara' ten voordele van Levenslijn. Heel het team staat onder druk. Zelfs kleedster Babs wordt opgetrommeld om mee te spelen in de sketches, tot groot plezier van Jean. Sandra blijft haar tegenspeler vol argwaan in de gaten houden.

'Studio Tarara', om 20.35 uur bij VTM.

Dossiers