Eerste twee reizen in 'Blind Date': hoe gaat het nu met Mattijs & Enya en Laura & Jens?

dinsdag 12 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

In de eerste aflevering van de fonkelnieuwe 'Blind Date' zagen de VTM-kijkers hoe 'prooien' Enya en Jens naast de legendarische wand mochten gaan staan om 'jagers' Mattijs en Laura voor de eerste keer te zien.

Nadien vertrokken beide koppels op vakantie naar Marrakesh. In de tweede aflevering komen Mattijs, Laura en hun uitverkorenen terug om Nathalie Meskens te vertellen hoe hun reis samen is geweest en hoe het nu verder gaat.

In de tweede aflevering van 'Blind Date' proberen opnieuw drie 'prooien' om de 'jager' voor zich te winnen. Zo proberen truckchauffeur Arnoud (25, Leke - West-Vlaanderen), sales advisor Gilles (28, Waasmunster - Oost-Vlaanderen) en interieurarchitect Nicolas (26, Oostrozebeke - West-Vlaanderen) het hart te veroveren van de 25-jarige tandartsassistente Justine uit Laarne (Oost-Vlaanderen). De job van Justine weerspiegelt op haar type man, want een gezond gebit vindt ze een must. Te veel opscheppen vindt ze dan weer een afknapper. In de nieuwe, tweede ronde 'Ik heb een cadeautje bij' halen Arnoud, Gilles en Nicolas alles uit de kast met een persoonlijk voorwerp. Zo haalt Nathalie een Samson & Gert-krant, een gitaar en een maquette tevoorschijn. Nicolas heeft nog een extra troef in petto, want hij blijkt verre familie van Niels Destadsbader te zijn.

'Blind Date', woensdag 13 februari om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers