Eerste twee reizen in 'Blind Date': hoe gaat het nu met Mattijs & Enya en Laura & Jens?

dinsdag 12 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

In de eerste aflevering van de fonkelnieuwe 'Blind Date' zagen de VTM-kijkers hoe 'prooien' Enya en Jens naast de legendarische wand mochten gaan staan om 'jagers' Mattijs en Laura voor de eerste keer te zien.

Nadien vertrokken beide koppels op vakantie naar Marrakesh. In de tweede aflevering komen Mattijs, Laura en hun uitverkorenen terug om Nathalie Meskens te vertellen hoe hun reis samen is geweest en hoe het nu verder gaat.


In de tweede aflevering van 'Blind Date' proberen opnieuw drie 'prooien' om de 'jager' voor zich te winnen. Zo proberen truckchauffeur Arnoud (25, Leke - West-Vlaanderen), sales advisor Gilles (28, Waasmunster - Oost-Vlaanderen) en interieurarchitect Nicolas (26, Oostrozebeke - West-Vlaanderen) het hart te veroveren van de 25-jarige tandartsassistente Justine uit Laarne (Oost-Vlaanderen). De job van Justine weerspiegelt op haar type man, want een gezond gebit vindt ze een must. Te veel opscheppen vindt ze dan weer een afknapper. In de nieuwe, tweede ronde 'Ik heb een cadeautje bij' halen Arnoud, Gilles en Nicolas alles uit de kast met een persoonlijk voorwerp. Zo haalt Nathalie een Samson & Gert-krant, een gitaar en een maquette tevoorschijn. Nicolas heeft nog een extra troef in petto, want hij blijkt verre familie van Niels Destadsbader te zijn.

'Blind Date', woensdag 13 februari om 21.15 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Terwijl de strandredders de drukte in en rond het water in goede banen proberen te leiden, krijgen ze te maken met een man die van de golfbreker is gevallen en niet meer kan opstaan. Inspecteurs Thomas en Marco van de lokale politie in Oostende krijgen een oproep voor een vechtpartij, maar raken niet meteen ter plaatse. De vrijwilligers van de Blankenbergse zeereddingsdienst krijgen melding van een zeiljacht met een afgebroken mast. Er is een gezin aan boord. Hoe sneller ze ter plaatse zijn, hoe beter. Maar de zware zee maakt de reddingsoperatie er niet makkelijker op.

'De Kust is Veilig', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers