Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 19 juli 2019

Op zaterdag 20 juli is er de tv-première van 'Pete's Dragon', een remake van de kinderklassieker uit 1977, opnieuw van onder het stof gehaald door Disney.

De familiefilm focust op de weesjongen Pete, die in het bos liefdevol wordt opgevoed door een draak. Maar wanneer mensen het verwilderde jongetje vinden, moet hij kiezen in welke wereld hij thuishoort. De hoofdrollen zijn voor Bryce Dalles Howard en Oscarwinnaar Robert Redford.


'Met Vier in Bed' sluit zijn 10de seizoen af onder de Portugese zon. Van maandag 22 t.e.m. donderdag 25 juli vertoeft het programma rond de Zilverkust, bekend om zijn ruige rotskusten en pittoreske dorpjes. Er wordt overnacht in drie typische Portugese quinta’s en één hypermodern vakantiehuis. Welk duo kroont zich tot laatste weekwinnaar?

In één jaar tijd stappen zo'n 27 miljoen mensen wereldwijd op een cruiseschip. Maar wat je als gast niet ziet terwijl je ligt te genieten aan het zwembad, is de stress en de hectiek in de buik van het schip. Daar moet een heel leger werknemers perfect op mekaar ingespeeld zijn. 'Telefacts Zomer' gunt op dinsdag 23 juli een blik achter de schermen van de MSC Seaside in Miami. Op donderdag 25 juli volgt 'Telefacts Zomer' enkele van de meest gevraagde plus-sizemodellen. Zij zijn tegenwoordig felbegeerd voor fotoshoots en op de catwalk. Ze verleggen de grenzen in de mode-industrie en veranderen het beeld over schoonheid bij elke shoot die ze doen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Al tien jaar lang is Mia een trouwe en hardwerkende manager van een kerstmutsenwinkel in een kleine stad. Maar dit seizoen heeft haar baas een teleurstellende mededeling voor haar. De positie die ze begeerde gaat naar zijn zoon Nick, die vanuit New York komt om het familiebedrijf over te nemen. Mia is ontevreden met het vooruitzicht de zoon te moeten opleiden, maar ontdekt al snel dat Nick een charismatische charmeur is en wordt verliefd op hem. Nick heeft aanvankelijk zijn twijfels over het feit dat hij zijn leven in de grote stad achter zich heeft gelaten, maar hij en Mia beseffen langzaam dat zij het kerstwonder zijn waar ze elk op gewacht hebben.

'Hats Off to Christmas!', om 20.35 uur op VIJF.

Dossiers