Een nieuwe zomerweek op VTM

vrijdag 20 juli 2018

'Met Vier in Bed' zoekt van maandag 23 tot en met donderdag 26 juli opnieuw warmere oorden op. Het programma bezoekt vier uitbatersduo's die als God in (het zuiden van) Frankrijk leven.

Een luxueuze gerestaureerde boerderij of een gîte op een wijndomein: ook deze week is er voor ieder wat wils.

'Telefacts Zomer' brengt op dinsdag 24 en donderdag 26 juli een tweedelige reportage over kinderen en gendergelijkheid. Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is iets waar de laatste jaren steeds meer voor wordt gestreden. Dokter Javed Abdelnomein observeerde een groep kinderen, omdat hij ervan overtuigd is dat de basis van genderstereotypen bij hen ligt. Hij onderzoekt hoe gekleurd hun beeld is over mannen en vrouwen.

Van maandag 23 tot vrijdag 27 juli is er opnieuw 'Lili en Marleen', één van de populairste VTM-reeksen ooit. De belangrijkste acteurs in de eerste seizoenen zijn Marilou Mermans als Lisa, Carry Goossens en Simonne Peeters als straatzangers Jef en Ida, Christel Domen als Nieke en de onlangs overleden Frank Aendenboom als haar vader Rik.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Reizen Waes Europa' (foto: En -  VRT 2018)

Met 75 miljoen bezoekers per jaar is Spanje een van de populairste vakantiebestemmingen. De meeste toeristen gaan naar steden als Barcelona en Madrid en naar de Spaanse Costa's, maar hoe ziet de rest van het land eruit? Tom trekt vanuit het zuiden van Spanje, langs het westen helemaal naar het noorden. Een gebied dat wel eens de achterkant van Spanje wordt genoemd...

'Reizen Waes Europa', om 20.35 uur op En.

Dossiers