Een gevarieerde week op Q2

vrijdag 7 december 2018

Op vrijdag 14 december brengt Q2 om 20.35 uur de Qmovie 'Bad Moms'. In de film schitteren Mila Kunis (Amy), Kirsten Bell (Kiki) en Kathryn Hahn (Carla) als ondergewaardeerde en overbelaste moeders die te kampen krijgen met torenhoge verwachtingen, en dan vooral van hun eigen moeders.

Op een gegeven moment is het genoeg geweest en knapt er iets bij Amy. Samen met de twee  eveneens uitgeputte moeders besluit ze even helemaal los te gaan.

Na de QMovie op vrijdag 14 december om 22.35 uur staat in 'Comedy Live' een nieuwe cabaretvoorstelling van Hans Teeuwen op het programma. In Spiksplinter wisselt de Nederlandse cabaretier snoeiharde grappen af met muzikale intermezzo´s, goocheltrucs en unieke improvisaties.

Voetbalfans kunnen op 12 december om 20.35 uur terecht bij Q2 voor de live uitzending van de wedstrijd tussen Ajax en Bayern München in de groepsfase van de Champions League. Ajax heeft twee punten minder dan Bayern en kan dus alleen nog maar groepswinnaar worden als ze deze thuiswedstrijd winnen.

Op 12 december om 23.50 zendt Q2 'Dimitri Vegas & Like Mike: Bringing the Madness 2017' uit, een captatie van een concert van de broers. Ze  draaien hun allergrootste hits en zorgen opnieuw voor madness in het Sportpaleis met CO2-blazers, een zwevende dj-booth, tonnen vuurwerk en veel special effects.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers