Dit zie je in juni op Cartoon Network en Boomerang

zaterdag 1 juni 2019

Laat je meenemen naar een uitbundig koninkrijk vol glittermaterie, blije gedachten en occasionele woede-uitbarstingen in de serie 'Unikitty'!

Als koningin van het koninkrijk heeft Unikitty drukke dagen vol met royale verantwoordelijkheden. Unikitty doet er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken en probeert alle negativiteit uit haar koninkrijk te houden. Ze zit vol eindeloze energie en creativiteit, maar pas op als je in de weg staat van haar positieve mentaliteit...


Seizoen 2 van 'Unikitty' is vanaf 17 juni elke weekdag om 18.25 uur op Cartoon Network te zien!

Marathon: 'De Wonderlijke Wereld van Gumball'
Vanaf 15 juni, elk weekend om 16.15 uur

De familie Watterson is een doodgewone familie. Papa is een alledaags, roze konijn dat zijn dagen thuis in de zetel doorbrengt, terwijl Mama in een regenboogfabriek werkt. Hun kinderen zijn ook vrij gewoon – zo heb je Gumball, een blauwe kat met een gigantisch hoofd; Anais, een 4-jaar oud geniaal konijntje; en tot slot goudvis Darwin, het huisdier dat deel van de familie werd nadat er benen uit zijn lichaam groeiden.

Ster van de show is Gumball, die te maken krijgt met de proeven en beproevingen van iedere 12-jarige jongen – zoals achterna gezeten worden door een dolle T-Rex, onder de blote hemel moeten slapen nadat een robot zijn identiteit heeft gestolen, of zich verkleden als cheerleader en de split doen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen. Kortom, de alledaagse dingen die we allemaal al eens hebben meegemaakt...

Nieuwe afleveringen van 'Teen Titans Go'!
Vanaf 10 juni, elke weekdag om 15.50 uur

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – zijn terug met gloednieuwe, hilarische avonturen! Stap in de wereld van deze superhelden en beleef alle avonturen die uiteenlopen van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht, en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen- en buitenshuis!

De nieuwe afleveringen van 'Teen Titans Go' zijn vanaf 10 juni elke weekdag om 15.50 uur te zien op Cartoon Network.

Special: 'Be Cool, Scooby-Doo!'
Vanaf 17 juni, elke dag om 9.15 uur

Kijk tijdens deze zomer naar de speciale 'Be Cool Scooby-Doo!'-programmering in 'De Wereld Rond met Scooby-Doo!' Geniet van dubbele afleveringen, met daarnaast een selectie van de leukste Scooby-Doo films.

In 'Be Cool, Scooby-Doo!' is de Scooby-Doo bende terug met een moderne en humoristische twist. We gaan op roadtrip door Verenigde Staten met de Mysterie Machine. Onderweg werken Fred, Velma, Daphne, Shaggy en Scooby-Doo hard om hun eigen excentrieke problemen op te lossen, terwijl er ook eindeloze, geheimzinnige mysteries op hun te wachten staan. Stap aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur!

Nieuw seizoen 'Angelo Rules'
Vanaf 17 juni, elke dag om 16.40 uur

Angelo is een slimme 11-jarige jongen met een vlotte babbel. Met zijn uitgebreide plannen en grappige strategieën weet hij zichzelf altijd weer te redden uit problemen. Hij laat zich nooit ontmoedigen. In tegendeel, hoe groter de uitdaging, hoe groter het plan!

Angelo’s slimme plannen en rebelse karakter zijn de belangrijkste wapens tegen hindernissen zoals schoolregels en ouders. Combineer deze eigenschappen met zijn twee beste vrienden, Sherwood, de koning van logistiek en Lola, wiens enthousiasme zelfs dat van Angelo kan overwinnen, en je hebt een gouden trio. Kijk en luister met aandacht, want je zou hier zomaar de juiste tips kunnen tegenkomen om precies te krijgen wat je wilt.

Seizoen 4 van 'Angelo Rules' is vanaf 17 juni dagelijks te zien om 16.40 uur bij Boomerang.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers