Dina Tersago polst naar tevredenheid 'Blind Gekocht'-kandidaten

dinsdag 7 mei 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

Dina gaat woensdag in de voorlopig laatste aflevering van 'Blind Gekocht' op bezoek bij alle koppels die ondertussen al een aantal weken vertoeven in hun nieuwe huis.

Wonen ze er graag? Zijn er dingen die ze al hebben veranderd? En wat zijn hun toekomstplannen? Kim en Cédric hielden hun been stijf en wilden niets liever dan in Londerzeel wonen. Daarvoor moesten ze wel inboeten aan ruimte en daar wringt het schoentje toch een beetje. 'De bovenverdieping is super gedaan, maar ik zie de jongens niet als 16-jarige en 19-jarige tieners een kamer delen met een schuifdeur tussen', vertelt Cédric. Of ze dan ook effectief zouden verhuizen, is nog een groot vraagteken: 'We zouden eventueel ook kunnen werken met een houtskelet boven de garage.'


Ze moesten heel wat geduld hebben, maar morgen krijgen nu ook Klaas en Heleen eindelijk hun nieuwe woning te zien. Het pand onderging een erg grondige renovatie, maar is het wel naar hun zin? Het koppel uit Antwerpen had een slecht gevoel na het eerste bezoekje en dat zindert duidelijk nog na: 'Het is niet leuk om te vernemen dat je 25 jaar gaat afbetalen voor een huis dat je niet moet hebben.' Niet alleen Klaas en Heleen hebben stress, ook interieurarchitect Bart heeft er spannende weken opzitten: 'Budgettair was dit pand een heel moeilijk affaire. Niet alles is afgewerkt, dus ik hoop dat ze niet te teleurgesteld gaan zijn.'

'Blind Gekocht', woensdag 8 mei om 20.35 uur op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers