Deze week in 'David' (slotweek!!)

zaterdag 26 juni 2010

'David' is de derde romantische telenovelle van vtm. De serie vertelt het verhaal van een jongen die vijftien jaar moest overleven op een onbewoond eiland, nadat hij van een boot was gesukkeld tijdens een gezinsvakantie. Een vrouw en haar verloofde vinden de jongen en nemen hem terug mee naar België. Wij geven je graag al de inhouden van aflevering 203 tot en met 208.

Maandag 28 juni 2010: aflevering 203

Sofie sluit het hoofdstuk Pieter definitief af: ze annuleert het huwelijk en gaat Pieter bezoeken in de gevangenis. David gaat met Tom de stad in. Hij wil de haven zien. Uit het onderzoek van de ethische commissie blijkt dat Pieter alleen heeft gehandeld. Sofie wordt dus van alle blaam gezuiverd. Herman verstuurt een bericht naar de pers dat de fusie tussen Klaerhout Pharmaceutica en Welvapharma definitief van de baan is. Tim en Quinten zijn allebei bereid om hun verantwoordelijkheid op te nemen tegenover Laura. Delphine gaat met Casper op bezoek bij zijn ouders. Lotte en Sander vernemen dat Steven al een nieuwe tentoonstelling heeft georganiseerd in Lot 40.

Dinsdag 29 juni 2010: aflevering 204

Nadat Sofie afscheid genomen heeft van Pieter, beseft ze dat ze nu ook afscheid moet nemen van David. Janosch richt zijn pijlen nog steeds op Delphine. Herman vraagt Andrea ten huwelijk. Nu Lot 40 is afgebrand, neemt Lotte afscheid van haar verleden.

Woensdag 30 juni 2010: aflevering 205

Sofie neemt op haar manier afscheid van David. Herman en Sofie worden door de ethische commissie vrijgesproken. Maarten maakt het weer goed met Liesbeth. Herman en Andrea melden het nieuws van hun verloving aan Sander en Lotte. Het lachen vergaat Andrea snel, wanneer Sander vertelt wat zijn plannen met Lotte zijn.

Woensdag 30 juni 2010: aflevering 206, 207 en 208 om 21.15 uur

Sofie wil David het mooiste cadeau ter wereld geven: hem terug in contact brengen met zijn ouders. Na het ontroerende weerzien met Christian beseft David dat hij voor altijd met Sofie wil samenzijn. Zal de échte liefde zegevieren en David en Sofie voorgoed verenigen? Ook Delphine en Janosch maken hun keuze. Lotte keert terug op haar stappen en gaat op zoek naar een galerij in Koksijde.

'David', maandag, dinsdag en woensdag om 19.50 en woensdag nogmaals om 21.15 uur op vtm.


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers