De week op VTM

vrijdag 16 november 2018

Op zaterdag 17 november komt het tot een breuk tussen de Avengers in de tv-première van 'Captain America: Civil War'. In de Marvel-film, met in de hoofdrollen Chris Evans, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr. en Elizabeth Olsen, verdelen de superhelden zich in twee teams: Captain America vs Iron Man.

De twee groepen komen lijnrecht tegenover elkaar te staan, maar zullen ze door deze strijd de echte vijand uit het oog verliezen?

Op zondag 18 november zijn Jeanne en Jef terug met een nieuw seizoen van 'De Kotmadam', de langstlopende sitcom van Vlaanderen. In seizoen 23 verhuren ze nog altijd kamers aan Lukas (Stoffel Bollu), Martha (Helle Vanderheyden), Viktor (Frederik Huys) en Ines (Anouck Luyten). Verder zijn er dit seizoen gastrollen van o.a. Kurt Rogiers en Lili en Marleen-acteurs Bert Cosemans en Bob Snijers.

Zondag 18 november worden de voetbalfans getrakteerd op het vierde en laatste duel in de groepsfase van de Nations League: Zwitserland België. Wie pakt de laatste punten en kroont zich tot groepswinnaar? De wedstrijd is rechtstreeks en integraal te volgen bij VTM.

De mailbox van Jens Dendoncker liep het voorbije jaar weer vol en dat kan maar één ding betekenen: 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' to the rescue. Vanaf maandag 19 november helpt de comedian mensen opnieuw om hun boodschappen op een hoogst originele manier over te brengen. Hoe vertel je je puberzoon voor de honderdduizendste keer dat hij ook eens met de hond moet gaan wandelen? Hoe zeg je aan je collega dat hij eindelijk zijn rijbewijs moet halen? Of hoe maak je je neef duidelijk dat hij zijn broek moet optrekken? Het tweede seizoen wordt een combi van warme, emotionele en stoutere boodschappen.

Staf Coppens gaat vanaf dinsdag 20 november terug op schattenjacht doorheen Vlaanderen in het nieuwe, zevende seizoen van 'Rijker dan je Denkt?'. Daarvoor slaat het programma zijn tenten op op heel wat nieuwe, unieke locaties in Vlaanderen, zoals de BRAS Rommelmarkt in de Mechelse Nekkerhal, de hypermoderne bibiotheek in Gent en het pas gerenoveerde Hof van Busleyden. In de eerste aflevering is 'Rijker dan je Denkt?' te gast in het Stripmuseum in Brussel. Heel wat bijzondere objecten passeren de revue: een kruisboog, een antieke vaas die van de vuilnisbelt werd gered en een geboortegeschenk van Koning Boudewijn. Speelgoedexperte Eliane van Nin is in extase bij het zien van één van de bijzonderste objecten uit haar geschiedenis bij 'Rijker dan je Denkt?'...

'The Voice Kids' is op vrijdag 23 november toe aan haar grote finale. Acht talenten zijn nog in de running om aanspraak te maken op de studiebeurs van 10.000 euro en de mogelijkheid om een eigen single op te nemen. Coaches Laura Tesoro, Sean Dhondt, Gers Pardoel en K3 hebben elk nog 2 poulains in hun team die het tegen elkaar zullen opnemen. Wie uiteindelijk dé Voice van Vlaanderen onder de kids wordt, beslist de aanwezige publieksjury. Zij bepalen tijdens de finale wie de allersterkste stem heeft en met de overwinning aan de haal gaat.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers