De VTM-highlights voor volgende week

vrijdag 21 september 2018

'Wat een Jaar!' keert op zaterdag 22 september terug naar het jaar van de eerste oliecrisis, de warmste zomer van de vorige eeuw en de onvermijdelijke olifantenpijpen: 1973.

Met een portie heimwee en nostalgie kijken Luc Appermont en Willy Sommers terug naar het seventiesjaar. Wie heeft het beste geheugen en stuurt zijn publieksaanhang naar huis met een mooie som geld?

Maandag 24 september breekt een spannende dag aan voor de boeren van 'Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond': hun drie favoriete dames komen logeren op hun buitenlandse farm. In Duitsland is Jeroen helemaal klaar voor de liefde, hij wordt er zelfs poëtisch van. Manu trakteert zijn bezoek op Zuid-Afrikaanse struisvogelnek en Bjorn en zijn ouders zorgen in Canada voor een warm onthaal met heerlijke honingwijn. Down Under is Jan minder galant, hij zet zijn vrouwen meteen aan het werk. En Jitse krijgt in Noorwegen slecht nieuws over één van zijn meisjes.

In 'Make Belgium Great Again' op dinsdag 25 september proberen Frances Lefebure en haar team iets te doen aan het grote plastic probleem. Een wereldprobleem eigenlijk. Want als we verder doen zoals we bezig zijn, zit er vanaf 2050 méér plastic in zee dan vis. En de verandering kan klein beginnen: gewoon bij jezelf. Om dat duidelijk te maken gaat Frances voor een klein... shockeffectje.

In de tweede aflevering van 'Jong Geweld', op dinsdag 25 september, trekken Chinouk, Tita, Hebe, Obi, Fiel en Len naar het psychiatrisch centrum van Pittem, waar ze jongeren ontmoeten die er opgenomen zijn. Obi, Fiel en Chinouk vergezellen hen naar de zorgboerderij. Hebe, Len en Tita tonen hun creatief talent tijdens de beeldende therapie. Daar beseft vooral Tita dat ze al veel geluk heeft gekend tijdens haar jonge leven. Na hun ontmoeting met de jongeren uit het centrum krijgen de zes een heel andere kijk op de psychiatrie.

Staf en Mathias gaan in 'Het Lichaam van Coppens' op donderdag 27 september Gert Verhulst achterna en bouwen zélf hun eigen pretpark. Wat kunnen de broers zelf maken om tegenover Plopsaland, de Efteling of Disneyland te zetten? Verder proberen de broers zelf golven te maken om op te surfen en onderzoeken ze hoe je wijnvlekken kan vermijden door het dragen van een nanotechnologisch pak.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers