'De Powerpuff Girls' en Looney Tunes marathon bij Cartoon Network en Boomerang

woensdag 1 augustus 2018
Foto: © Day One MPM/Cartoon Network 2018

De stad Townsville ziet eruit als een prachtige, bruisende stad, maar vergis je niet: er ligt kwaad op de loer! Er zijn maar drie meisjes die slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, ook wel bekend als 'De Powerpuff Girls'.

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen De Powerpuff Girls de wereld aan! Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!


Zet je schrap voor het derde seizoen van 'De Powerpuff Girls', vanaf 20 augustus om 20.10 uur!

Nieuwe afleveringen van 'De Powerpuff Girls'
Vanaf 20 augustus, elke weekdag om 20.10 uur

Minecraften met Finn & Jake!
Maandag 13 augustus om 9.35 uur

De Minecraft special 'Diamonds and Lemons' zie je tijdens de Marathon Mix met 'Tijd Voor Avontuur'. Hierin beleven Finn en zijn vrienden tegenslagen en creatieve overwinningen met een fantastische nieuwe kijk op Ooo!

Vriendschap en humor staan centraal in 'Tijd Voor Avontuur'. Finn, de jongen met de toffe muts, en Jake, de wijze hond met magische krachten, zijn hechte vrienden die samen de meest vreemde avonturen beleven in het Land van Ooo.

De 'Tijd Voor Avontuur' Minecraft special 'Diamonds and Lemons' zie je op maandag 13 augustus om 9.35 uur als onderdeel van de Marathon Mix op Cartoon Network.

Nieuwe afleveringen van 'Angelo Rules'
Vanaf 6 augustus, elke weekdag om 14.25 uur

Angelo is een slimme elfjarige jongen met een vlotte babbel. Met zijn uitgebreide plannen en grappige strategieën weet hij zichzelf altijd weer te redden uit problemen. Hij laat zich nooit ontmoedigen. Integendeel: hoe groter de uitdaging, hoe groter het plan! Angelo’s slimme plannen en rebelse karakter zijn de belangrijkste wapens tegen obstakels zoals schoolregels en ouders.

Combineer deze eigenschappen met zijn twee beste vrienden, Sherwood, de koning van logistiek en Lola, wiens enthousiasme zelfs dat van Angelo kan overwinnen, en je hebt een gouden trio. Kijk en luister met aandacht, want je zou hier zomaar eens de juiste tips kunnen tegenkomen om precies te krijgen wat je wil!

Zomer, Zon, Looney Tunes!
Vanaf 11 augustus, elk weekend om 11.45 uur

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen tijdens de New Looney Tunes marathon Zomer, Zon, Looney Tunes. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie.

In nieuwe avonturen staan ze zij aan zij met vrienden, om het op te nemen tegen verschillende vijanden. De afleveringen voelen weer als vanouds met meerdere korte films van vijf en halve minuut in een aflevering. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met hun bekende humor en charme!

Nieuwe afleveringen van 'De Tom en Jerry Show'!
Vanaf 6 augustus, elke dag om 17.30 uur

Geniet met heel de familie van nieuwe afleveringen tijdens het derde seizoen van 'De Tom en Jerry Show'. In de 11-minuten durende afleveringen volg je de eeuwigdurende strijd tussen de twee meest geliefde tekenfilmpersonages aller tijden. De stadse omgeving wordt zo nu en dan verruild voor een meer fantasierijke omgeving. De basis van het klassieke kat- en muisspel zorgt keer op keer weer voor eindeloze verwikkelingen, mogelijkheden en tijdloos plezier!

Kijk vanaf 6 augustus elke weekdag om 17.30 uur naar nieuwe afleveringen van 'De Tom en Jerry Show'.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Bake Off Vlaanderen' - finale (foto: VIER - © SBS Belgium 2019)

In de spannende finale strijden de bakkers nog n laatste keer en wordt de winnaar beloond met de iconische 'Bake Off'-trofee.

'Bake Off Vlaanderen', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers