De plannen van CAZ

vrijdag 25 januari 2019

Op maandag 28 januari start het 10e seizoen van de Britse documentairereeks 'Police Interceptors' die een blik achter de schermen werpt bij de politiediensten van Durham en Cleveland.

Op zaterdag 26 januari brengt CAZ om 20.40 uur de actiefilm geregisseerd en geschreven door Mel Gibson, 'Apocalypto', met Rudy Youngblood en Dalia Hernández. De film werd voor drie Oscars genomineerd. Jaguar Paw is een jonge krijger die samen met zijn gezin deel uitmaakt van een kleine, vredelievende Maya-gemeenschap. Op een dag wordt zijn stam echter aangevallen door plunderende krijgers, die jacht maken op slaven die ze aan hun goden kunnen offeren. Jaguar Paw slaagt erin zijn hoogzwangere vrouw Seven en zijn zoontje Turtles Run te verstoppen voor de gewelddadige indringers, maar hij kan niet verhinderen dat hijzelf gevangen genomen wordt.


Op vrijdag 2 januari is er om 20.40 uur de thriller 'The Lazarus Project' met Paul Walker als crimineel Ben Garvey. Ben probeert zijn leven op het rechte pad te krijgen, maar wanneer hij plots ontslagen wordt, gaat het snel bergaf en belandt hij opnieuw in het criminele milieu. Samen met zijn jongere broer Ricky pleegt hij een overval met dodelijke gevolgen. Ben wordt opgepakt en ter dood veroordeeld. Na zijn executie wordt hij echter plotseling wakker in een psychiatrische instelling en krijgt hij te horen dat hij aangenomen is als opzichter. Alles wijst erop dat hij een tweede kans gekregen heeft. Maar heeft hij de dood ook echt overwonnen of is er iets veel duisterder aan de hand?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kan Iedereen Nog Volgen?' (foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019)

Deze zomer herhaalt VTM afleveringen van enkele (komische) succesprogramma's. En deze week is 'Kan Iedereen Nog Volgen?' aan de beurt. In deze aflevering reizen panelleden Sven De Ridder, Jacques Vermeire, Ruth Beeckmans en Bart Cannaerts samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.

'Kan Iedereen Nog Volgen?', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers