De laatste Úchte zomerweek van VTM

vrijdag 17 augustus 2018

In de laatste week van 'Met Vier in Bed', van maandag 20 tot en met donderdag 23 augustus, laat het programma Europa achter zich om voor de allereerste keer een bezoek te brengen aan het land van duizend-en-een-nacht, Marokko.

Slenteren in de souks van Marrakesh, een tocht door de Sahara-woestijn of genieten van de natuurpracht in het Atlasgebergte: het kan hier allemaal. 'Met Vier in Bed' bezoekt vier unieke overnachtingsplekken – van een meditatieoord tot een traditionele riad – en kroont de laatste weekwinnaar van het seizoen.

Op dinsdag 21 augustus worden in de reportage Deur-aan-deur zaaddonoren van 'Telefacts Zomer' drie online donors gevolgd die hun sperma op het internet aanbieden. Het is voor veel vrouwen een nieuwe manier om snel zwanger te worden. Onbekende mannen komen het sperma zelfs thuis afleveren. Het gebeurt snel en is bijzonder eenvoudig.

In de 'Telefacts Zomer'-reportage Bedrogen maar niet berooid op donderdag 23 augustus komen enkele ex-vrouwen van miljonairs aan het woord. Hun scheidingen zijn vaak strategisch uitgedacht en hoe meer geld er is, hoe steviger het juridische gevecht. Vechten deze vrouwen voor waar ze recht op hebben of zijn ze gewoon uit op elk miljoen dat ze kunnen krijgen?

Op zaterdag 18 augustus is er de tv-première van de Disney-animatiefilm 'Zootopia', die vorig jaar de Oscar voor beste animatiefilm in ontvangst nam. Aan het roer van de film staan twee regisseurs die al eerder een succesvolle Disney-prent afleverden: Byron Howard ('Tangled') en Rich Moore ('Wreck-It Ralph'). In de grote stad Zootopia leven alle dieren in harmonie met elkaar, tot de vos Nick Wilde en politiekonijn Judy Hops het doelwit worden van een samenzwering. Op zondagnamiddag 19 augustus wordt de Vlaamse versie, 'Zootropolis', uitgezonden bij VTM met stemmen van o.a. Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De leukste themaweek van 'Komen Eten' mag natuurlijk niet ontbreken: 'Komen Eten goes streekproducten'. De eerste kandidaat, Nathalie, is niet de eerste de beste. Op het 'Le Concours Mondial Du Meilleur Fromager' in Frankrijk werd ze bekroond tot de beste Meester Kaasrijper van de wereld. Op het menu staat - hoe kan het ook anders - kaas. Als voorgerecht een heerlijke kaasfondue, bij het hoofdgerecht een lekker lammetje met Brebiskaas en om af te sluiten nog een lekkere kaascreatie.

'Komen Eten', om 19.40 uur op VIER.

Dossiers