De hoogtepunten van Q2

vrijdag 5 april 2019

In de Qmovie 'John Wick: Chapter 2' op zaterdag 6 april om 20.35 uur heeft Keanu Reeves zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd.

Maar dat verandert als één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende. Een eed uit het verleden, dwingt John Wick om hem te helpen. Kan John Wick zichzelf nog redden als hij oog in oog komt te staan met 's werelds meest dodelijke huurmoordenaars?


Voor de voetbalfans is er op woensdag 10 april om 20.35 uur de kwartfinale tussen Manchester United en FC Barcelona in de UEFA Champions League. De voetbalploegen kwamen elkaar voor het laatst tegen in de Champions League-finale van 2011. Barcelona won toen met 3-1. Kan het Manchester United van Romelu Lukaku het tij van de finale in 2011 doen keren?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Midsomer Murders' (foto: Eén -  © VRT 2019)

Rechercheur Barnaby krijgt tijdens de plaatselijke danswedstrijd bezoek van zijn vader, een verwoed stijldansliefhebber. Als een journaliste dood in haar huis wordt aangetroffen, openen Barnaby en Winter het onderzoek dat hen naar de duistere praktijken achter de elegante faade van de stijldanswereld leidt. Daarbij krijgen ze te maken met een ernstig zieke magnaat, een Afghanistanveteraan en een ambitieuze dochter.

'Midsomer Murders', om 20.40 uur op En.

Dossiers