De hoogtepunten van Q2

vrijdag 5 april 2019

In de Qmovie 'John Wick: Chapter 2' op zaterdag 6 april om 20.35 uur heeft Keanu Reeves zijn leven als huurmoordenaar de rug toegekeerd.

Maar dat verandert als één van zijn ex-partners de macht wil grijpen over een gevaarlijke Italiaanse killer-bende. Een eed uit het verleden, dwingt John Wick om hem te helpen. Kan John Wick zichzelf nog redden als hij oog in oog komt te staan met 's werelds meest dodelijke huurmoordenaars?


Voor de voetbalfans is er op woensdag 10 april om 20.35 uur de kwartfinale tussen Manchester United en FC Barcelona in de UEFA Champions League. De voetbalploegen kwamen elkaar voor het laatst tegen in de Champions League-finale van 2011. Barcelona won toen met 3-1. Kan het Manchester United van Romelu Lukaku het tij van de finale in 2011 doen keren?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

'American Pie' van Don McLean was zonder twijfel een van de meest kenmerkende singer-songwriter-lp's van 1971. De plaat, met als absolute hoogtepunten het titelnummer en 'Vincent', McLeans ontroerend huldebetoon aan Vincent Van Gogh, is een klassieker in het folkrockgenre. Don McLean zelf vertelt over de impact die het album destijds had op de babyboomgeneratie, maar ook over de relevantie ervan, tot op de dag van vandaag. Ook producer Ed Freeman en muzikant Jake Bugg komen aan het woord en we krijgen unieke beelden te zien van George Michael die het nummer 'The Grave' brengt.

'Classic Albums', om 22.45 uur op Canvas.

Dossiers