De highlights van Q2

vrijdag 15 maart 2019

Op zaterdag 16 maart is er om 20.35 uur de tv-première van 'Keeping Up with the Joneses'. In de Qmovie spelen Zach Galifianakis (The Hangover) en Isla Fisher (Now You See me) het doorsnee koppel Jeff en Karen.

Wanneer de perfecte familie Jones tegenover hen komt wonen, twijfelt Karen of ze echt wel zo perfect zijn. Al snel blijkt dat de Joneses verre van doorsnee zijn en een dubbelleven als geheim agenten leiden. Zonder dat ze het weten, zit het normale stel gevangen in een web van leugens dat spannende, gevaarlijke, maar vooral komische momenten met zich mee brengt.

Na de Qmovie brengt Q2 drie weken op rij de X-Men-mutanten met superhelden als Wolverine, Cyclope en Storm naar het scherm met de trilogie van de eerste drie X-Men-klassiekers. Op zaterdag 16 maart om 22.25 uur is er de eerste X-Men uit 2000. Daar staan de X-Men, onder het toeziend oog van Professor X, lijnrecht tegenover de terroristische Brotherhood of Mutants onder leiding van Magneto. Magneto wil namelijk tijdens een bijeenkomst van de VN de wereldleiders in mutanten veranderen, iets wat de X-Men kost wat kost willen voorkomen. De volgende weken volgen ook nog 'X-Men 2' (23/03) en 'X-Men: The Last Stand' (30/03).

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

In een huis voor gepensioneerde musici wordt het jaarlijkse concert voorbereid ter ere van Guiseppe Verdi's verjaardag, de beroemde Italiaanse componist. De komst van Jean, ex-vrouw van een van de bewoners, zorgt voor een hoop opschudding. Jean gedraagt zich als een echte diva, maar ze weigert mee te zingen. Toch zal de voorstelling door moeten gaan.

'Cinema Canvas: Quartet', film van Dustin Hoffman met oa. Maggie Smith, om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers