De highlights van Q2

vrijdag 21 december 2018

Q2 zendt de finale van 'Humo's Comedy Cup' uit op zondag 23 december om 22.55. Wie volgt Jens Dendoncker op? 'Humo's Comedy Cup' wordt voorafgegaan door de tweede halve finale van het dertiende seizoen van 'America's Got Talent' om 20.35 uur.

Shrek vrolijkt op kerstavond om 20.35 uur het kerstdiner op met 'Shrek Forever After'. Op dinsdag 25 december om 20.35 uur strijkt het buitenaardse wezen E.T. neer op het scherm. Aansluitend om 22.50 wordt het iets spannender met de tv-première van de horrorkomedie 'Krampus' waar alle iconische kerstfiguren monsterlijke vormen aannemen.


Donderdag 27 december om 20.35 uur wanen de kijkers zich in een magische sprookjeswereld. In de muzikale fantasyfilm 'Into the Woods' kunnen bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt) geen kinderen krijgen door de vloek van een heks (Meryl Streep). De heks is bereid de vloek op te heffen, maar hier staat iets tegenover. De oplettende kijker zal naast deze drie hoofdrolspelers nog enkele andere Hollywoodsterren herkennen: Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo vier logo 4 logo

Anouk en Matthijs hebben last van keuzestress: door hun besluiteloosheid zijn ze al twee jaar op zoek naar een woning. Martijn en co to the rescue! Je kijkt deze zomer naar de Nederlandse versie van het populaire programma 'Blind Gekocht!'.

'Kopen Zonder Kijken', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers