De highlights van Q2

vrijdag 21 december 2018

Q2 zendt de finale van 'Humo's Comedy Cup' uit op zondag 23 december om 22.55. Wie volgt Jens Dendoncker op? 'Humo's Comedy Cup' wordt voorafgegaan door de tweede halve finale van het dertiende seizoen van 'America's Got Talent' om 20.35 uur.

Shrek vrolijkt op kerstavond om 20.35 uur het kerstdiner op met 'Shrek Forever After'. Op dinsdag 25 december om 20.35 uur strijkt het buitenaardse wezen E.T. neer op het scherm. Aansluitend om 22.50 wordt het iets spannender met de tv-première van de horrorkomedie 'Krampus' waar alle iconische kerstfiguren monsterlijke vormen aannemen.


Donderdag 27 december om 20.35 uur wanen de kijkers zich in een magische sprookjeswereld. In de muzikale fantasyfilm 'Into the Woods' kunnen bakker (James Corden) en zijn vrouw (Emily Blunt) geen kinderen krijgen door de vloek van een heks (Meryl Streep). De heks is bereid de vloek op te heffen, maar hier staat iets tegenover. De oplettende kijker zal naast deze drie hoofdrolspelers nog enkele andere Hollywoodsterren herkennen: Anna Kendrick, Chris Pine en Johnny Depp.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Eric Randall is een bekende schrijver van boeken over hoe je best single zou moeten blijven. Hij heeft het bovendien niet echt voor Kerstmis en alles wat er bij te kijken komt. Dit jaar moet hij op zijn neefje en nichtje passen wanneer hun ouders er niet zijn. Met de hulp van zijn buurvrouw April Stewart leert hij de liefde te vinden en in de kerstsfeer te komen.

'Christmas Next Door', film uit 2017 met oa. Jesse Metcalfe, om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers