De highlights van Q2

vrijdag 22 juni 2018

Wie zich wil voorbereiden op het concert van Ed Sheeran op Festivalpark Werchter op zondag 1 juli, kan op vrijdag 29 juni om 23.35 uur afstemmen op Q2 voor de 'Qdoc - Ed Sheeran Live at Wembley'.

De documentaire bestaat uit beeldmateriaal van de drie uitverkochte shows van Ed Sheeran in Wembley Stadium in Londen. Tijdens deze concerten speelde de populaire singer-songwriter voor meer dan 240.000 mensen en was daarmee de eerste artiest ter wereld die drie Wembley-shows achter elkaar uitverkocht. Ed Sheeran brengt zijn bekendste hits 'The A Team', 'Sing' en 'Thinking Out Loud', en zingt een duet met Elton John. De documentaire geeft ook een unieke kijk in het leven van Ed Sheeran tijdens zijn tournee.

Op zaterdag 23 juni is er om 20.50 uur de tv-première van 'Breakout' met Brendan Fraser (Jack), bekend van 'The Mummy'-trilogie, en Prison Break-ster Dominic Purcell (Tommy). In de Canadese actiethriller krijgt een kampeertrip een vreselijke wending voor Mikey en Jen wanneer ze getuige zijn van een moord. De twee worden het volgende doelwit van de moordenaars. Hun vader Jack probeert uit de gevangenis te ontsnappen om zijn kinderen te redden.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Terwijl de Slag bij Waterloo woedt, merkt Becky dat oorlog niet per se betekent dat er geen geld kan worden verdiend. Jos wil vertrekken en probeert Amelia te overtuigen mee te gaan. Na een vertraging door hevige regenval komt de strijd tussen het leger van Napoleon en de Britse troepen in een beslissende fase. Wanneer de strijd gestreden is, gaan Becky en Rawdon naar Londen. Dobbin zoekt Amelia een laatste keer op.

'Vanity Fair', om 21.50 uur op Eén.

Dossiers