De highlights van Play Sports

woensdag 14 november 2018

De ontknoping van de ATP Finals, de laatste WRC-manche van het seizoen, heel wat golf en enkele topaffiches in de zaal! Door de interlandperiode in het voetbal komen de ploegen uit de hoogste klasse dan wel niet aan bod, reden tot klagen heeft de sportliefhebber niet!

In Londen naderen we stilaan de climax van de ATP Finals. Zondag weten we wie de opvolger wordt van Grigor Dimitrov, u weet wel, de Bulgaar die David Goffin vorig jaar nog van de titel hield.

Er staat ook heel wat golf op het programma, donderdag beginnen zowel de DP World Tour Championship in Dubai als de RSM Classic in de VS. De prestaties van onder andere Thomas Pieters in Dubai kan je op de voet volgen.

Daarnaast vindt in Australië de laatste rally van het seizoen plaats. Slaagt Thierry Neuville er in om de eerste Belgische wereldkampioen in de geschiedenis van het WRC te worden?

Tot slot worden er ook in de zaal enkele mooie affiches afgewerkt. In de Euromillions Volley League is er het duel tussen Maaseik en Aalst en in de Euromillions basketball league is er de topper tussen Charleroi en Bergen, een Waalse derby waar de spektakelwaarde altijd hoog oploopt.

Ondanks de minder prominente aanwezigheid van Koning voetbal, nog altijd een garantie op uren kijkplezier!

Voor meer info: ga naar playsports.be

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie -  Timmy Vanheel 2018)

Carmen verwacht dat Xavier, zoals altijd, ook dit jaar haar verjaardag zal vergeten. Xavier is evenwel in het geheim bij Doortje geweest om haar te vragen hem Carmens lievelingsdans 'Tango d'Amore' aan te leren. Hij vraagt Doortje uitdrukkelijk te zwijgen, want het moet een verrassing blijven...

'F.C. De Kampioenen', om 20.20 uur op En.

Dossiers