De highlights van Play Sports

donderdag 18 oktober 2018

Goed nieuws voor de voetbalfans! Na een week interlands keren we terug naar het clubvoetbal, en hoe! In de Premier league staan Eden Hazard en Romelu Lukaku oog in oog in de topper tussen Chelsea en Manchester United.

Ook in Italië krijgen we een echte topaffiche voorgeschoteld. Radja Nainggolan mag zich opmaken voor zijn eerste Derby della Madonnina, ofwel de derby tussen Inter en Milan. Een wedstrijd die altijd voor vuurwerk zorgt. Daarnaast vindt in Spanje ook nog de topper tussen Barcelona en Sevilla plaats. Uitkijken dus of Sevilla zich na dit weekend nog steeds de trotse leider van La Liga mag noemen.

Ook de veldritfans hebben geen reden tot treuren, komend weekend staan er weer twee wedstrijden van het hoogste niveau op het programma. Zaterdag is het tijd voor de Telenet Superprestige in Boom, daags nadien staat de Wereldbeker in Bern op het programma. Benieuwd of de cross ook dit weekend ten prooi valt aan Mathieu van der Poel.

Daarnaast staat er ook heel wat golf op het menu. In Spanje vinden de Andalucia Valderrama Masters plaats. Je hoeft dus niets te missen van de prestaties van Nicolas Colsaerts en Thomas Detry.

Verder is er nog het duel tussen Braxgata en Gantoise in de Audi Hockey League en de wedstrijd tussen Brussels en Bergen in Euromillions Basketball League.

Met de Grote Prijs van de VS worden ook de F1-fans verwend. Kan Lewis Hamilton zich dit weekend al voor de vijfde keer tot Wereldkampioen kronen? Reden genoeg om een hele week aan je toestel gekluisterd te hangen.

Voor meer informatie en uitzendtijden ga je naar playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat zij al beloofd is aan een corrupte Romeinse senator en dat hijzelf verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten, beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien.

'Pompeii', film uit 2014 om 20.35 uur op VIER.

Dossiers