De highlights van CAZ

vrijdag 18 januari 2019

Op zaterdag 19 januari start de 97e editie van het autosalon in Brussel. CAZ blijft in de sfeer en brengt om 20.40 uur de spannende achtervolgingsscène van het drama 'The Sugarland Express' uit 1974 met Goldie Hawn, Ben Johnson en Michael Sacks.

Hawn speelt Lou-Jean Poplin, die haar man Clovis aanspoort om te ontsnappen uit de gevangenis. Samen beramen ze een vluchtplan omdat hun zoontje, die bij pleegouders geplaatst werd, in aanmerking komt voor adoptie in Sugarland, Texas. Ze slagen in hun opzet, maar tijdens hun vlucht worden ze op de hielen gezeten door agent Slide.


Zondag 20 januari is er om 20.40 uur de Franse komedie 'Taxi 2' uit 2000 met Samy Naceri, Frédéric Diefenthal en Emma Wiklund. De Japanse minister van defensie is op bezoek in Frankrijk. Hij heeft een speciale missie om namens zijn land te gaan investeren in de Franse antiterrorisme-expertise. Tijdens zijn bezoek wordt hij echter gekidnapt door een groep van de Japanse criminele organisatie yakuza. Politieagent Emilien wil koste wat kost de minister vrij krijgen om zo de eer te redden van zijn politiebureau.

Op maandag 21 januari staat om 20.40 uur de actiefilm 'Starsky and Hutch' uit 2004 op het programma met Ben Stiller als David Starsky en Owen Wilson als Ken Hutchinson. Starsky en Hutch, twee eigenzinnige undercoveragenten uit Zuid-Californië, worden op bevel van kapitein Dobey samen op pad gestuurd wanneer er op het strand van Bay City een lijk wordt aangetroffen. De twee worden geconfronteerd met hun sterk uiteenlopende karakters en komen al snel terecht in het gevaarlijke drugsmilieu. Ze worden aangewezen op informant Huggy Bear, die hen naar het spoor van crimineel Reese Feldman leidt.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

De patiënt van Addison en Pete komt in een driehoeksverhouding terecht met haar zus en schoonbroer. Ondertussen proberen Cooper en Sam een gezin ervan te overtuigen dat de gezondheid van hun zoon belangrijker is dan zijn succesvolle sportcarrière.

'Private Practice', om 23.45 uur op VTM.

Dossiers