De highlights van CAZ

vrijdag 11 januari 2019

Op zaterdag 12 januari brengt CAZ om 20.40 uur het Amerikaans drama uit 1990 'Awakenings' met Robert De Niro en Robin Williams.

Het drama werd voor 3 Oscars genomineerd. Robin Williams vertolkt de rol van dokter Malcolm Sayer. Hij ontdekt toevallig dat de comateuze patiënten op zijn afdeling reageren op impulsen. Ondanks hun toestand zijn er die reageren op muziek of een bal kunnen vangen. Malcolm vraagt de toelating om het nieuwe medicijn L-Dopa uit te testen op zijn patiënt Leonard Lowe, gespeeld door Robert De Niro.

Het 97ste autosalon in Brussel opent de deuren van zaterdag 19 januari t.e.m. zondag 27 januari 2019. Op maandag 14 januari start naar aanleiding van het autosalon om 19.40 uur het 18e seizoen van 'Top Gear'. In het autoprogramma testen Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May of auto's - zowel alledaagse als buitengewone - de beloftes van de fabrikant waarmaken. In de eerste aflevering doet het drietal een supercar-roadtrip door Italië om uit te zoeken of ze een goed alternatief kunnen vinden voor de briljante Ferrari 458 Italia.

CAZ blijft de volgende weken in het autothema met op 17 januari om 20.40 uur de actiekomedie Drive Hard uit 2014 met John Cusack, Thomas Jane en Zoe Ventoura. John Cusack speelt Simon Keller, een Amerikaanse dief, die in het buitenland aankomt en op zoek gaat naar een ervaren bestuurder voor zijn vluchtauto. In plaats van iemand uit het misdaadmilieu te kiezen, neemt hij rijles bij voormalig Formule 1-kampioen Peter Roberts.Tijdens de les berooft Simon een bank en Peter ziet geen andere optie dan zijn rijtalent te gebruiken om op de vlucht te slaan voor politie en gangsters.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers