De films van Vitaya

vrijdag 22 juni 2018

Vitaya maakt zich klaar voor het WK onder het motto: 'No Balls, Just Men: We hebben geen voetbal nodig om echt mannen te zien!'. Daarom brengt Vitaya romantische films met knappe mannen in de hoofdrol op het scherm.

Op maandag 25 juni is er om 20.40 uur de romantische komedie '500 Days of Summer' met Joseph Gordon-Levitt die de rol van Tom vertolkt. Tom verzint voor zijn beroep wenskaartteksten en is een hopeloze romanticus. Hij heeft het dan ook verschrikkelijk moeilijk wanneer zijn vriendin Summer, vertolkt door Zooey Deschanel, hun relatie verbreekt. Om te weten te komen waar het precies is fout gelopen, overloopt hij de vijfhonderd dagen die hij met Summer heeft doorgebracht.

Op woensdag 27 juni is Bradley Cooper om 20.40 uur op het scherm te zien samen met Jennifer Lawrence in het drama 'Serena'. Het pasgehuwde koppel George en Serena Pemberton verlaat Boston voor de bergen van North-Carolina om daar hun geluk te zoeken in de houtindustrie. Al snel weten ze een imperium uit te bouwen en worden ze één van de welvarendste koppels van de regio. De Pembertons hebben er dan ook alles voor over om hun huidig leven en hun toekomstplannen te beschermen. Maar hun droomhuwelijk komt onverwachts aan het wankelen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Tijdens de 39e uitreiking van The Brit Awards treden onder anderen George Ezra, Dua Lipa, Rag'n'Bone Man, Sam Smith en Jess Glynne op. Dua Lipa en Anne-Marie zijn beiden vier keer genomineerd. 'Shotgun'-zanger George Ezra drie keer. Wie kan zijn nominaties verzilveren?

'The Brit Awards', om 22.30 uur op Q2.

Dossiers