De films van Q2

vrijdag 29 maart 2019

Op zaterdag 30 maart kunnen de Q2-kijkers om 20.35 uur de avonturen volgen van Kapitein Kirk (Chris Pine), Dr. Spock (Zachary Quinto) en alle andere bemanningsleden van de Enterprise in de tv-première van 'Star Trek Beyond'.

De bemanning van de Enterprise is in de Qmovie halverwege een vijf jaar durende missie als er een noodsignaal binnenkomt. Kirk en de andere bemanningsleden besluiten een kijkje te nemen. Lopen ze in een valstrik?


Q2 gaat vanaf donderdag 4 april om 20.35 uur verder met de films uit het 'X-Men'-universum. In 'X-Men Origins: Wolverine', de prequel over Wolverine, gaat het verhaal verder in op de achtergrond van Wolverine (Hugh Jackman). Hoe is Wolverines skelet met een onverwoestbare metaallegering kunnen versmelten?

Op vrijdag 5 april is er de tv-première van 'Crimi Clowns 2.0: Uitschot'. De film is het vervolg op het tweede seizoen van de televisieserie 'Crimi Clowns'. In de film komt Ronny Tersago samen met de rest van zijn bende vrij uit de gevangenis. Maar het gevangenisleven heeft de bende niet op het rechte pad gebracht. Luk Wyns, Johnny de Mol, Hilde Uitterlinden en Manou Kersting vertolken de hoofdrollen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers