De filmplannen van Vitaya

vrijdag 11 januari 2019

Op maandag 14 januari is er om 20.35 uur de romantische komedie '500 Days of Summer' uit 2008 met Joseph Gordon-Levitt, die de rol van Tom speelt en Zooey Deschanel als Summer.

Tom verzint voor zijn beroep wenskaartteksten en is een hopeloze romanticus. Hij gelooft nog steeds heilig in het bestaan van een betoverende, voorbestemde liefde en heeft het dan ook verschrikkelijk moeilijk wanneer zijn vriendin Summer hun relatie verbreekt. Om te weten te komen waar het precies is fout gelopen, overloopt hij de vijfhonderd dagen die hij met Summer heeft doorgebracht.

Later die avond start om 22.20 uur het 12e seizoen van 'Don't Tell The Bride'. In de Britse realityreeks geven aanstaande bruiden de organisatie van hun huwelijk uit handen aan hun bruidegom.

Op woensdag 16 januari brengt Vitaya de tv-première van het romantisch drama 'By The Sea' uit 2015 met Brad Pitt en Angelina Jolie. Angelina Jolie regisseerde het drama. Vanessa en haar vriend Roland besluiten samen te gaan reizen door Frankrijk. Gedurende hun reis lijken ze steeds verder uit elkaar te groeien, totdat ze terecht komen bij een rustige badplaats. Daar blijven ze hangen en raken betrokken bij de lokale bevolking.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers