De filmplannen van CAZ

vrijdag 16 november 2018

Op zaterdag 17 november is er om 20.40 uur de misdaadklassieker uit 1972 'The Godfather' met Marlon Brando, Al Pacino en James Caan. De film sleepte drie Oscars in de wacht.

Marlon Brando vertolkt de rol van Don Vito Corleone. Hij staat aan het hoofd van een maffiafamilie in New York. Wanneer een gangster besluit drugs te verhandelen in heel New York, ontstaan er problemen.

Op maandag 20 november brengt CAZ om 20.40 uur de misdaadfilm uit 1987 'The Untouchables' met Sean Connery, die een Oscar kreeg voor zijn rol als Jim Malone, Kevin Costner als Eliot Ness en Robert De Niro als Al Capone. Niemand is er tot nu toe in geslaagd om de absolute macht van gangster Al Capone over de georganiseerde misdaad in Chicago in te perken.Tot het Treasure Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een bescheiden figuur, Eliot Ness.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Weekenden' - groepsfoto (foto: Canvas - © VRT/De chinezen 2018)

Lut staat al 41 jaar in het onderwijs en dit schooljaar gaat ze tegen haar zin met pensioen. Kris werd vorig jaar weduwnaar. Hij staat nu alleen in voor de opvoeding van zijn twee tienerkinderen. Omar vluchtte weg uit SyriŽ en hij wil in BelgiŽ een diploma hoger onderwijs behalen. Jay, een 20-jarige Brusselse ket, wil in 2018 doorbreken met z'n muziekcarriŤre. En Jo lijdt aan jong-parkinson, hij wil zijn ziekte onder controle krijgen met een operatie.

'De Weekenden', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers