De filmplannen van CAZ

vrijdag 16 november 2018

Op zaterdag 17 november is er om 20.40 uur de misdaadklassieker uit 1972 'The Godfather' met Marlon Brando, Al Pacino en James Caan. De film sleepte drie Oscars in de wacht.

Marlon Brando vertolkt de rol van Don Vito Corleone. Hij staat aan het hoofd van een maffiafamilie in New York. Wanneer een gangster besluit drugs te verhandelen in heel New York, ontstaan er problemen.

Op maandag 20 november brengt CAZ om 20.40 uur de misdaadfilm uit 1987 'The Untouchables' met Sean Connery, die een Oscar kreeg voor zijn rol als Jim Malone, Kevin Costner als Eliot Ness en Robert De Niro als Al Capone. Niemand is er tot nu toe in geslaagd om de absolute macht van gangster Al Capone over de georganiseerde misdaad in Chicago in te perken.Tot het Treasure Departement beslist om het vuile karweitje te laten opknappen door een bescheiden figuur, Eliot Ness.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Stef Wauters - VTM NIEUWS (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

Stef Wauters presenteert een marathonuitzending naar aanleiding van de verkiezingen. Hij schakelt rechtstreeks over naar journalisten die over het hele land kopstukken van de diverse partijen volgen en de eerste reacties sprokkelen. Elke Pattyn staat klaar in de studio in Vilvoorde om als eerste alle uitslagen te brengen. Die bespreekt ze met de Raad van Wijzen van VTM NIEUWS. Aan het Vlaams parlement ontvangt Dany Verstraeten de hele dag door opmerkelijke politici, maar vooral ook andere mensen die een belangrijke rol hebben gespeeld in de loop van de campagne. Reporters staan bovendien klaar aan partijhoofdkwartieren of op de plekken waar de partijen verzamelen om met hun militanten de overwinning te vieren, of het verlies door te spoelen.

'De Stem van Vlaanderen', vanaf 8.00 uur de hele dag door op VTM.

Dossiers