De blikvangers van Vitaya

vrijdag 18 mei 2018

Op zaterdag 19 mei geven prins Harry en actrice Meghan Markle elkaar het ja-woord en daarom brengt Vitaya om 20.25 uur de tv-première van de romantische komedie 'When Sparks Fly' met Meghan Markle in de hoofdrol.

Meghan Markle vertolkt de rol van de jonge journaliste Amy Peterson. Amy is niet zo blij met hoe haar leven er op dit moment uitziet. Wonen in een grote stad is niet zoals ze had verwacht en ook met haar vriendje Phil gaat het niet goed. Amy's baas wil dat ze een artikel schrijft over de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag en stuurt haar daarvoor terug naar haar geboortedorp. Eenmaal aangekomen vraagt haar beste vriendin of ze weddingplanner wil zijn voor haar bruiloft met Hank, de ex-vriend van Amy. Terwijl Amy helpt met de voorbereidingen van de trouw en tegelijkertijd aan haar artikel werkt, beginnen haar gevoelens voor Hank weer te groeien.

Op maandag 21 mei staat om 20.35 uur de Monday, I’m In Love-film 'Just Like Heaven' met Reese Witherspoon en Mark Ruffalo op het programma. Elizabeth is een echte workaholic. Ze heeft net 26 uur ziekenhuisdienst achter de rug en raakt betrokken bij een ernstig auto-ongeluk op weg naar huis. Achteraf kan ze zich echter niets meer herinneren van het ongeval. De verrassing is dan ook groot wanneer Elizabeth ontdekt dat een vreemde man haar eigen appartement plots huurt en er met zijn hele hebben en houden is ingetrokken.

Tijdens de Vitaya Movie Moments-avond, woensdag 23 mei, is er om 20.35 uur het muzikaal drama 'Burlesque' met Cher en Christina Aguilera. De film won een Golden Globe. Ali wil het maken als zangeres en vlucht daarom naar Los Angeles om haar dromen waar te maken. Zo belandt ze in The Burlesque Lounge. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. Ali raakt geïntegreerd door de overweldigende kostuums en de gedurfde choreografieën in Burlesque en ze droomt ervan ooit zelf op het podium te staan.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Frank wordt vrijgelaten in afwachting van zijn proces. De Welvaertjes denken eindelijk wat rust te vinden, maar dat is buiten Chantal gerekend. Zij heeft immers ontdekt dat de nieuwe commissaris Rene Vanderlinden goed bevriend is met de Franse crimineel Maurice Le Moko. Chantal wil dat Frank een bezoekje brengt aan diens massagesalon, om zo informatie in te zamelen. Steven neemt een belangrijke beslissing in zijn leven.

'Eigen Kweek', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers